ipekleyla o kadariyi anlıyorum ki sağlıklı güzel ikinci gebeliğimi geçiriyorum pazar günü 31+2 de tam sabah bir anda bacaklarımdan sıcacık o suyu görünce içimi anlatamam bir gün hastanede yattık ve pazartesi çıktık şu an sadece yatmak bol ilaçlar verdi doktorum onları içmek ve 36 ya kadar doğum planlamayacağız bir sorun olmayacak umuduyla evdeyim, ssvd hayallerim vardı hala var tabi ama insan hep güzel hamilelik her şey yolunda fln derken böyle bir şey iç burkmuyor değil ama suyumuz iyi her şey iyi duruyor kilo alımı da iyi inşAllah olumlu ve sağlıklı sonuçlanacak her şey ve sizin içinde öyle olacak eminimin kendinize her şeyden çok kıymet vermeyi o rutin hamilelik denilen şeyin kocaman bir nimet olduğunu anladım, bu durumu olumsuzluk bakmıyorum mesela diyorum ki hastanede o serumlar o kadar iğneler vurdular ki ebelerden doktoruma herkes öyle pozitif aşıladı ki ilk anım dışında ağlamadım bile sonuçta kolda damar yolu bir sürü kalçadan iğneler derken şu an evimde dinlenmek de büyük şükür, Allahın izniyle her şey onun isteğiyle güzel sonuçlanacak, post mu açayım kendim gibi birini bulup okuyayım mı bilmeden böyle durmaksızın yazdım size, güçlü olun ki güçlüsünüz ve güçlüyüz, çok güzel sonuçlar haberler alıcaz cici cici bakalım kendimize 🤲🏻🤍🫶🏻 @nuros24