nuros24 sizi o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta cuma günü tam da 22 haftalıkken su sızıntısı geldiğini hissettim. Çamaşırım sürekli ıslanıyordu. Beylikdüzü kolan hastanesinde nöbetçi doktora gittim kendi doktorum çıkmıştı. Kadın turnusol testi yaptı suyun geliyor acil çam sakuraya sevk ediyorum çok üzgünüm dedi. Dünyamı başıma yıktı söyledikleriyle. Ağlaya ağlaya çam sakuraya gittim. Acilde ismini bilmediğim erkek bir doktor vardı Allah razı olsun çok ilgilenip rahatlattı. Speculum muayenesi ve amnisure yaptı. Negatif çıktı sonuç, içinde çok akıntı var dedi. Ama 1 haftadır ıslanmalar bitmedi. Araştırdım ve antibiyotik içmem gerektiğini öğrendim doktoruma zorla yazdırdım 3 gündür içiyorum ve ıslaklık azaldı. Amnisure testine güvenmeli miyim, acaba doktor yanılmış olabilir mi diye 1 haftadır içim içimi yiyor. Sizin test yapıldı mı durum nedir? İnanın çok karalar bağladım çok üzüldüm ama günde bardak bardak suyu gelenleri bile 30 a kadar tuttukları çok olmuş. Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız size çok ferahlık diliyorum, yaşadığınız şey çok zor. Kendimden biliyorum..