annesininkuzusu5 38+3 sezeryan günü planladık doktorla bebegin kilosu falan haftasıyla uyumlu hiç bir sıkıtımız da yok çok şükür ama bazı doktorlar 39 girmeden riskli falan diyor bu günde doguranlar var mı acaba erken degildir dimi ya
Noyimommy annesininkuzusu5 benim bebeğim 38+5 te doğdu vajinal doğumdu benimki ama suyum gelmişti o gün o şekilde basladı
durununannesi1 annesininkuzusu5 37+4de sezeryan ile doğum yapmıştım kızımı bence erken değil haftanız
sum_doa annesininkuzusu5 niye riskli diyorlar ki 37. Haftada ikinci sezaryenini olan var tanıdığım 36-40 arası zaten doğum haftaları değil mi
ecemk94 annesininkuzusu5 38+2 de doğum yaptım sorun olmadı. Kendi doktorunuzu dinleyin. Hangi şartlarda olduğunuzu o biliyor
annesininkuzusu5 Noyimommy yani normal dimi bu günler birde bu ikinci gebeligim o yüzden sancım erken gelir diye korkuyorum
zhdkl annesininkuzusu5 ikinci gebeliğimde 38+4 oldu doğumum. Bir haftalık tarih vermişti doktor bizde ona göre seçmiştik. Bir haftaya kadar iyileşirim diye en baştaki günü seçmiştik :))
Noyimommy annesininkuzusu5 normal doktorunuz da sonucta o tarihte olabilir demiş benim bebeğim bile o haftada kendi doğmayı seçti çok şükğr bir sıkıntı yasamadık
sude7834 37-38. Haftalar doğum için bile uygun haftalardır. Gelişimi yerinde ve kilosu uyumluysa erken değil
Masaldefteri123 37+4 sezaryen olmuştum eğer herşey yolunda ise bence sezaryen için erken değil sizinde 🫠 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gamzeakarsu17 annesininkuzusu5 hangi doktor diyomuş onu hiç duymadık.ikinci sezaryenimi olucam 37+2den sonra alabiliriz dedi o zaman ciğer gelişimini tamamlayacağını düşünüyor doktor
damla6565 38+3 te mecburi sezeryana alındım bebeğim 1 aylık oldu bile 🥲38 hafta ve sonrası miadında sayılıyor zaten