Belguzar123 Kizlar 29 haftalik hamileyim cok cidi anlamda dis agrisi cekiyorum hic bir bozuk disim yok dolgu dahi yok agzimdan tum salikli dislerim agriyo ne icebilirim ne onerisiniz bu arada almanyadayim lütfen yardimmm edinnnn
BloomingMama Belguzar123 maalesef hiç bir şey benimde öyleydi çok fenaydı tüm dişlerim sızlardı diş tedavisi yapmıyorlar ama kendi yaptığım birsey vardı yatarken ve gün içinde çok sızladığını ağrıdığını hissettiğim an diş macunu sürüyordum ağrıyan dişlerime uyusturup uzun süre ağrısını kesiyordu bi kaç gün içindede ağrı falan kalmadı yutmamaya dikkat et tabiki eğer yaparsan çok zor diş ağrısı geçmiş olsun
Belguzar123 bircekirdekaile malesef ise yaramadi eczaneye fln sordum hic bir sey veremiyiruz dedi acile gitmek istemiyorum cok uzun suruyor simdi gitsem en az ⅘ sat orada kalmam lazim cok tesekkur ederim yorumunuz icin
lokismommy Belguzar123 canım bişey de yapmıyorlar ki bu dönemde parol içebilirsin sadece o da günde 1 tane başka da hemen çözüm olacak bişey gelmedi aklıma çok zor bi durum inşallah geçer hemen😔
bircekirdekaile Belguzar123 karanfil de dene evt gebelikte ilaç vermiyorlar çok geçmiş olsun tekrardan
pofidikanne Belguzar123 karanfili ez üzerine de zeytinyağı dök o biraz dinlensin daha sonra onu böyle eline batırıp dişlerine sür iyi geliyor inşallah sana da şifa olur 😻
lokismommy Belguzar123 almanyada yaşadığını okumamışım ağrı kesici gebeler için orda sistem nasıl bilmiyorum ama dayanamayacak kadarsa bir doktora git
falbay Belguzar123 direkt karanfil yağı alıp zeytinyağıyla seyrelterek diş etlerine sürebilirsin ufak ufak, diş çıkarma dönemindeki bebişlere yapıyorlardı rahatlatsın diye belki fayda eder sana da:/
Belguzar123 lokismommy of ya burada cok kotu doktor durumlari acile gidiyorsun en az 4 veya 5sat suruyo bir kontrol
hemingway Belguzar123 bolca protein vitamin içeren besinler tüketmelisin yoğurt süt vb bebek vitamini dişteki minerallerden vitaminden aldığı için çok ağrıyor
yasminak_ Benim diş doktorum gebeler için olan uyuşturucu oldugunu söylemişti adını hatırlamıyorum ama doktora git bence bebiş daha çok strese girebiliyor
Nedbur Belguzar123 Karanfilin ağrı kesici özelliği var ben yaşamadım ama yaşayan bi arkadaşım karanfil çiğniyordu