melisatuncel gencannee_ bilmiyorum valla yukarda bir arkadaş öyle dediği için ben de 14 yaşında doğurmuş olamaz diye yazdım yoksa ben de 20 yaşında evlendim 22 yaşında kızım doğdu niye eleştireyim genç anne olmak güzel bir şey 🙂
kalbimdekiminik melisatuncel ben de 23 yaşındayım 2 hafta sonra doğumum olcak 2. kızım oluyor onunki de ikizler ya o yüzden 3 tane bir de büyük oğlu yaşını tamamlamadan hamile kalmıştı sürpriz bir şekilde korunmasına rağmen
melisatuncel kalbimdekiminik hee evet ikiz olunca öyle oluyor neyse 8 yaş işi efsaneymiş anlaşıldı 😄 hakkını helal etsin ben diğer arkadaşın yazdığına istinaden şaşırmıştım gerçek şimdi anlaşıldı Allah hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin
hemingway kalbimdekiminik anaa ben bi tartışmada oğlum 8 yaşında tarzında bir yazısını görmüştüm ya da yanlış hatırlıyorum büyük diye biliyordum yaşını inşallah günahını almadım 🫣
arasmom0101 pembeniz sen penbe karısı değil miydin yoksa başks biri misin 😂🤭 karıştırmayım diye soruyorum
arasmom0101 pembeniz Hee yok kız sen şeydin 1ali miydi o musun sen off pembeler karıştı benm devreler yandı 😂😂😂
arasmom0101 pembeniz bende de ne hafıza varmış Hee tüii maşallah adına kadar bildim b12 de kim oluyormuş çiğ çiğ yeirm ben onu 😂😂😂 profilden değil kız adını karıştırdım
barlas_2020 Yaş 28 ☺️ oğluma 21 yaşında anne oldum ☺️ şimdi tekrar 28 de olacağım bakalım Allahın izniyle