fatmmmz Kizlar 21 haftalik oldum karin agrim nefes darligim var sizde durumlar nasil zor nefes aliyorum
hemingway fatmmmz nefes darlığı normal canım bebek büyüyor organların iç içe giriyor diyaframın da sıkışıyor ama karın ağrısı ne gibi bi ağrı?
esrasvlms fatmmmz bende de nefes darlığı değil de yatakta döndüğüm zaman bile çok yoruluyorum nefesim daralıyor zatürre geçmişim var ondan kalan nefes darlığı var bende biraz. İki üç saattir bende de alt karnımda ağrı var biraz 21 haftalığım ben de
esmaesms fatmmmz gece mi gündüz mü çok oluyr ben ilk aydan beri nefes alamıyorum vallaha bacım 33 olacam nefesiz yaşıyorum sanki midem de çok kötü baskı yapıyor artık dengem bozuldu
hemingway fatmmmz kasık ağrısı kişiden kişiye göre değişiyor bende olmadı yaşayan var ama üst kısmındaki ağrıyı bilmiyorum canım normaldir inşallah bende olmamıştı diğer hamile anneler bildirsin olmadı
fatmmmz esmaesms evet ya simdiden boyleysek doguma yakin nasil oluruz bilmiyorum allah yardimcimjz olsun
esmaesms fatmmmz valla Okdr zor ki. Bacım artık oturup aglmk istiyorum nefesiz likten hergun hastaneydim
zuhalu ben de 18+3 de yim nefes alabilme oranım baya az oturmaktan diyafram sıkışıyomuş sanırım uzanmak ya da yürümek lazım olabilir
esmaesms zuhalu sende zorlanıyor musun ben derin nefes alamıyorum Valaha artık elim ayağım titriyor daka başı esniyorum 33 hafta olacam
esmaesms fatmmmz bende öyleyim nefes alamıyorum daka başı derin nefese ihtyc duyuyorum elim ayağım uyuşuyor resmn nefesizlşkten.