tugceeea Kızlar 21. Haftadayım 78 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum , geceleri sürekli lavaboya kalkıyorum , kasıklarım ağrıyor kalbim çok hızlı atıyor ve hep nefes nefeseyim bunlar normal mi?
xx1xxx tugceeea ben 24. haftadayım 101 kg hamile kaldım suan 104 kiloyum. 10. Haftadan beri carpıntım var doktor normal demisti. Yine de bi sorun ama normal diyecektir
Eftelya16 tugceeea Gebelikte taşikardi nabız yüksekliği oluyor malesef bugün benimde atımlarım yükseldi. Yatıp dinlenmeyi deneyin nefes darlığıda düz yatarsam baskıdan oluyor. 3. 3 aylık dönem daha gümbür gümbür geliyor
ezel48 tugceeea aynı kilodayız bacım ama ben 22 hafta 4 gün oldum geceleri tuvalete gidip kasık ağrısı sorunu yaşıyorum ama idrarımı yaparken ise sanki çok az geliyormuş gibi hissediyorum zaten enfeksiyonum da varda arada nefes nefese kalma vs bende de oluyor 🥹 tugceeea
mimika tugceeea tansiyon ölç mutlaka özellikle o çarpıntı zamanlarında Şeker yükleme yaptırmadıysan onu da ölç mutlaka
mimika tugceeea Tansiyonun çok düşük dahileyeye gittinmi Ama bu hafralarda gapılıyor bir söyle veya git saglık ocagında bir ölçtür önce Aç karna bşrde yemekten sonra yani ilk lokmayı agzına attıktan bir saat sonra ölçüyorlar
minik_kelebek3 tugceeea aynı durumdayız bacım bende 21.haftadayım 7 kilo aldım merdiven çıkarken bile zorlanıyorum azıcık evin içinde yürüsem nefes nefese kalıyorum bazen konuşurken bile oluyor yani gecede 2 3 kere lavoboya kalkıyorum 😀Allah yardımcımız olsun 🌸💕
minik_kelebek3 tugceeea strese bağlı idrarda oluyor dün akşam çok stresliydim ağladım belki 10 kere üst üstte lavaboya gitmişimdir genelde uykudan kalkıp 7 kere gidiyorsan şekerine baktır mutlaka canım
tugceeea minik_kelebek3 zaten normal de şekerim var ilacı bıraktırdı hamile kalınca şüpheli baktırayım dikkat etmiyorum hiç şekere valla