Babyy_Mom Merhaba, Kraft Tiger Park Yatak 70*120 almaya karar verdik ama içine yatak olarak ne almalıyız? Reflü yatağı önerir misiniz? Tercih ettiğiniz rünlerin marka ve modelini paylaşabilir misiniz?
TugceMomyy Babyy_Mom e bebekte sünger yataklar var baktım ama ince geldi yataşın yatağını da odasındaki yatak için aldım park yatak için çok fazla para vermeye gerek duymadım trendyoldan aldım geldi gayette işimi görür yeterli sizde bakabilirsiniz
gulq Babyy_Mom eğer almadıysanız prego armada anne yani besige de bakmanızı tavsiye ederim bende sizin gibi tiger almayı düşünüyordum ama armada aldım kalite olarak çok benzer ama indirime girince 6.500 e aldım en azından bı incelemenizi tavsiye ederim
gulq Babyy_Mom iç yatak olarak da Kraft ve Yataş arasında dusunuyorum ikisinden birini alacağım kalın olanlardan ince anne yani yataklardan değil
Babyy_Mom TugceMomyy gulq İnce yataklardan değilde ben de kalın yataklardan bakıyorum; Yataş Dreamy Baby gibi mesela, aynı üründen mi bahsediyoruz acaba? Bir de Ebebek’te Baby Plus’ın benzer ürünleri var, bir tık daha uygun sanki.
TugceMomyy Babyy_Mom park yatak için kalın yaylı yatağın uygun olduğunu düşünmüyorum e bebekteki yataklar da ince sünger bana ince geldi çocuk içine gömülür bi süre sonra. Yataşın yatağını ben oda yaptım odasındaki yatağı için aldım(90*190) ölçüsü. Park yatak için orta dereceli bi yatak yeterli bana göre bu yüzden trendyoldan aldım 10 cm yüksekliği var gayet yeterli geldi bana.
xx1xxx Babyy_Mom ben huggy swing me anne yanı beşik aldım. beşik güzel diyebilirim memnunum suan için. yatas juno yatakta hediye geldi. o şekilde ilerleyeceğim kısmet olursa onları kullanacağım
Sevgi846 Bende yeni aldım işbir yatağın ilk önce kalın olanlara bakıyordum inceler konforlu değil gibi geliyordu ama kalın olanlar park yatak için önerilmiyormuş çok yüksek kaldığından kaynaklı oyüzden ince olanlardan aldım
Babyy_Mom Sevgi846 Hmm, aslında ben de incelerin sağlıklı ve konforlu olmayacağını düşünüyordum. Bizim kendi yatağımız da yüksek, bebeğe de yüksek alıp hizamızı kontrol ettikten sonra karar vereceğim sanırım. Teşekkürler. 🙏🏻🌸
parla94 Babyy_Mom işbir coco bebek yatağı aldım. Doğal malzeme kullanmaları, çökme yapmaması ve bebeği terletmemesi gibi bir çok şeye bakarak bu kararı verdim. İstediğiniz ölçüde yapılıyor. Daha yüksek yataklar park yatakta düşme riski doğuruyor
Babyy_Mom parla94 Bu denli açıklayıcı yazdığınız için ben de hiç aklımda yokken İşbir tercih edeceğim sanırım, yerime araştırılmış gibi hissettim. 🌸🙏🏻 Ölçü ve yükseklik neydi sizin ürünün? İnternetten mi ölçü siparişi verdiniz, mağazalardan mı?
parla94 Babyy_Mom sevindim ne iyi olmuş :) internetten sipariş verdim. 70×120 benim de yatak ölçüm. Yüksekliği 9 cm. Çökme yapmıyor benimki geldi denedim. Su geçirmez Alezini de alacağım ilk fırsatta. Yorgan ve yastık da hediye geliyordu o kampanya devam ediyor mu hala bilmiyorum:)