BaLporSuqu Hemotoloji de kan verin geciktirmeyin 2 kaybım vardı kendi çabalarımla iğne yazdırdım 2. Gebeliğimde kullandım şimdi de kullanıyorum ama o rapor çıkana kadar çok uğraştım
xEndless BaLporSuqu Hepsine bakıldı sonuçlarım normal çıktı canım raporu da eğitim araştırma hastanesinde şans eseri randevu aldığım bi doktora durumu anlattm o çıkardı yoksa diğer doktorlar vermezdi
xEndless sudee13 Onlara da bakıldı sorun cıkmadı testlerimde 2 sene önce üst üste kimyasal ve dış gebelik geçirdiğim için tedbiren doktorum ilk hamileliğimde kullandırdı
sudee13 xEndless ben daha hiç bişey yapmadım sadece iğneyi kullanıyorum çalıştığım için hematolojiye gidemedim 15 haftayım
xEndless sudee13 tıbbı genetik bölümüne gittim ilk orda bakıldı suanki gebeliğimde de kadın doğum doktoru yönlendırdı a dan z ye bır suru şeye bakmışlar onlar da normal çıkmış ben yine de kullanıcam iğneyi
menesaeflin xEndless bnde kullanıyorum ılk ıkı Kızımda kullanmadım hiç bişey olmadı 9 düşüğüm var 3 çü kızımda dokuz ay boyunca kullandım şuan yıne hamileyim 10 hatfada basladımm bnde test yapmıştım 3 Yıl önce hamile kaldığında kullanırsın dedı doktor
gizemsezer Ben 2 düşük yapmıştım sonra pıhtılaşma testi yaptırdık ama normal çıktı değerler . Ona rağmen doktorum kullanalım dedi 3. Hamileliğimde oksapar kullandım . Şuan yine hamileyim yine kullanmaya başladım