buseerdogan 23 haftalıkken ölçümde 20 mm dedi doktor doğar yaşamaz dedi şimdi salı günü 37 haftalık olucak serklaj falan da olmadım 26 haftadan sonra progestan fitil kullanmaya başladım onun harici doktorlar hiç bişey yapmadı ben evde hep kendim yattım
babyonn kubranur0611 ben de Adalat ve progestan kullandım şimdi 35. Haftadayım adalatı bıraktım progestan devam ediyorum. Adalatı bırakınca hafif hafif ağrılar hissediyorum 2 hafta daha dursa inşallah
kubranur0611 @“babyonn” bende adalatı ilk kez kullanıyorum ikizlerde nicicard ile endol kullanmıştım full
babyonn kubranur0611 ben de hastanede kalırken Nidicard ve endol kullandım sonra doktor Nidicard bıraktırıp adalata geçirdi kullanımı daha konforlu günde iki ya da bir yeter dedi. Nidicard dört tane alıyordum. Sizin daha önce de mi erken doğum riski oldu?
annelikyolculugumm nevin34 evet benim de 27. Haftada kısa ölçtüler yorgundum ayakta çok durmuştum yatış vermişlerdi hatta sonrasında yattım hiç kalkmadım dinlendim 35lere çıkmıştı ve doğana kadar hiç kısalma olmadı. Yatabildiğiniz kadar yayın kendinizi yormayın
kubranur0611 Evet ikizlere hamileyken iki serklaj oldum 29+6 dayabildiler oğlumun suyu gelmişti Rabbim kolaylığını verir inşallah
purpoles nevin34 yanlış ölçüm olabiliyor serviks biraz eğimli eğim kısmını bazı doktorlar ölçmüyor banada 20.haftada 24 mm dedi devlette bir doktordu koşa koşa kendi doktoruma gittim 45 mm çıktı doktorum hep iki ayrı kısmı ölçüp topluyor. 32 haftayım şuan