eylul1997 Tansiyonumun dengesizliği Hafif preklamsi nedeniyle pazartesi günü sezeryanla doğum yapacağım beni neler bekliyor acaba🙊 Heyecan yapmıyorum korkmuyorum da Allahın izniyle bebeğime kavuşacağım
pattis eylul1997 hafif preeklampsi nasıl oluyo idrarda protein bakıldı mı sonuçlr nasıldı. Benimki 24 saat idrarda 224 çıktı. Tansiyon benim de dengesiz
gamzeakarsu17 eylul1997 sezaryen sonrası bol sıvı alın ve yürüyün.kafein almak anesteziyi atmak için faydalı önerir zaten hemşirelerde.süt çayı içmeye başlayın isterseniz ben son hafta içeceğim ilk sezaryenda sütüm 4 5 gün sonra tam gelmişti bebek açlıktan pembeli işemişti
eylul1997 pattis 33 haftada 16/8 oldu en yüksek 14/9 13/9 dil altıyla düştü sonrasında alfamet kullanmama rağmen arada 13/9 14/9 u görüyordu bunlar risk içeriyor dedi doktorum idrarda protein çıkmadı anlık olarak yükseliyor düşüyor
eylul1997 gamzeakarsu17 ameliyattan ne kadar süre sonra birşeyler içtiniz? Yemek önemlş değil de gebelikte suya aşırı alıştım kahveyide içerim🙏🏻
gamzeakarsu17 eylul1997 3 yıl oldu tam hatırlamıyorumda 2 saat sonra diye hatırlıyorum 6 saat sonrada ayağa kaldırmışlardı ilk yürüyüşe başlamıştık