kincikupelikiz ecrin3122 ben de bu markayla öğrendim sabah ilk idrarınızla yaptığınız doğru çıkıyor 5 gün önceden çıkmıştı bana reglden. Şu an 15 haftalık hamileyim
inciitannessi ecrin3122 bende bu markayla öğrendim adetim 3 gün geçtikten sonra bundan biraz fazla koyuydu
ecrin3122 aynuss nöbetçi eczanede bir marka vardı o da bu. forum’da yalancı pozitif yorumlarını okuyunca moralim bozuldu
ecrin3122 Ben 3-4 gün var 1 saat kadar önce yaptım. Yaptığım gibi çıktı ama forum bunun yalancı pozitif hikayeleri il e dolu keşke hafta içi olsaydı bu gün
inciitannessi ecrin3122 acilde de verebilirsiniz ben acilde kan vermiştim işte kabızım adetim gecikti ilaç kullanamıyorum midem falan apriyor diye abarttım baya ağrılarım vardı ama abarttığım kadar değilsi hahahahaha
meryela ecrin3122 inşallah hamilesindir canım. Bende bildiğin pembe yalancı çizgi verdi. Adını gördükçe bile sinir oluyorum bu markaya
hayattyh ecrin3122 Hayırlı olsun , gönlüne göre olsun. Pozitif. Benim de bu şekildeydi. Emin olmak için direkt kan ver en yakın aile hekimliğine…
ekinci7227 ecrin3122 inşallah gebelik vardır canım ama çok yalancı pozitif veriyor bu bende geçen ay böyle oldu başka yaptım hiç çıkmadı onda başka marka yap öyle kan ver istersen hayal kırıklığı da çok kötü Rabbim gönlüne göre versin inşallah
ecrin3122 Kızlar ben anlamıyorum biz bunlara para veriyoruz üzerinde %99 doğruluk oranı yazıyor ve yanlış çıkıyorlar. Bebe time diye bir test yaptım negatif çıktı