zeynebzeyneb Kızlar kullanan var mı ? Yada Doğum başlaması için Neler yapabiliriz 😁 Tecrübe ile sabit dediğiniz şeyler nelerdir ? 38 Artı üstü Olanlar Kimlerrrrr ????? 😍😎
zahra26 zeynebzeyneb son 2 gün kaldı program öyle gösteriyor. sukuat yapiyorum her gün eyilib kalkıyorum ev işleri falan yapiyorum işte. çocuk gelmiyor 40 hafta olucaz 🥲
biricikyavrum07 zeynebzeyneb ananas hurma da doğumu başlatıyor diyorlar ama denemedim ben Merdivenleri düz değil de yan yan çıkmak gerekiyormuş yengeç gibi leğen kemiğinin hareket etmesi gerekiyormuş diğer türlü dizler oynuyor sadece dedi ebe
uykucukoalaanrs zeynebzeyneb günde 3 fincan içiyorum ama hiç etkisini görmedim ya bı paket bitmek üzere sanırım kişiye göre değişiyor bilemedim
uykucukoalaanrs zeynebzeyneb birde Hint yağı diyorlar o daha etkiliymis güçlü müsil etkisi yapıyormuş bağırsakları çalıştırdığı için rahimde de kasılmalar yapiyomus bikac kere içtim en sonunda risk alıp 3 yemek kaşığı peş peşe içtim ama karnım gur bile demedi bende sorun var heralde 😂
zeynebzeyneb uykucukoalaanrs 🤣 hint yağı evet duymuştum etkili ama Sanırsam yorumlara göre herşey denenmiş Galiba bebelerin artık keyfine kalmış Hayır ishal diyolar son zamanda ama Yediğimiz şey bazen dokunuyor acaba oda giriyor mu buna
ahyayuni zahra26 Bende 40 +0 oldum bekliyorum bakalım ne olacak pazartesi kontrol var rabbim hepimize yardım etsin inşallah
zeynebzeyneb zahra26 ya ben bugün merdiven inip çıktım az sancı girdi gbi ama o merdivenleri inip çıkmak meseeleee üşeniyorumda hele çıkarken 🤣 ama merdiven bence iyi
uykucukoalaanrs zeynebzeyneb bende ishal olduğum zaman seviniyorum sonra bakıyorum geçiyor yediğim şeydenmis 🤦🏻😂
zahra26 zeynebzeyneb yaptim onuda ama bi fayda olmadı ilk cocukta yapmıştım 3 gün sora doğurdum ama bu çocuk çok tenbel😂