Merhaba sevgili anneler bende buraya doğum hikayemi bırakmak istedim biraz ağrılı endişeli korku dolu bir hamilelik sürecim oldu ve 36 haftamda artık yata kaldım çok ağrım vardı gezemiyordum sürekli yatıyordum çatı kemiğim ayrılmıştı çünki gece uykusuzluktan agrıdan dayanamayıp her hafta dogurtun beni diye gidiyordum artık hastaneye yurt dışında olduğum için burda sezeryanlı fazla doğurtmuyorlar kendi sancını bekle kendin doğurursun diye geri gönderiyorlardı 39+2 günümde artık dayanamadım gittim doktora neredeyse 40 oldum doğurtun artık benim sancım gelmez biliyorum dedim çünki diğer çocuklarımdada suni ile doğurtmuştular neyse kontrol etti baktı evet daha var dedi ve tamam dogurtalım diye yatışımı yaptılar kayıt işlemi falan derken 4 5 oldu saat ve bana burda falya diyor bilmiyorum biliyormusunuz rahmime taktılar yarın sabah 6 ya kadar durucak açılma yapıcak diye öyle yemek yedim sonra yataga gectim 9 bucukta sancim gelmeye başladı ve 12de durdu ve ben uyudum saat 2 de geri uyandım ve bacaklarım tutmuyordu kalktıgımda catı kemiğim ayrıldıgı için dikkat etmem gerekirdi ben 2 defa çatala çıktıgım için oldu bu ve hemşireye gezdir beni falan dedim gezdirdi biraz yattım ve 6 oldu yine çatala çıktım falyayı aldılar suyumu patlattılar 4 sm acıklık olmuş dogum haneye geçirdiler damar yolu açıp suni sancı verdiler hemen sancılarım 3 dkda bir gelmeye başladı ama ben fazla ağrı his etmiyordum saat 9a kadar zorlanmadım hafiften nefes alıp geçirdim artık 9dan sonra baya geldi bacaklarımdan gezemiyordum fazla zorlandım 2 dkda geldi sancı saat 10 olunca ebeme seslendim kontrol edin diye yarım saat daha bekle dedi 5 10 dakika bekledim yatskta yatıp sancımı çekiyordum ve artık ıkınma hissi geliyordu yine seslendim kontrol etti 8 sm daha var dedi ve çekildi artık bana daha kuvvetli ıkınma hissi geldi dogurcam dedim elini soktu canım çok yandı bu sefer çıkart elini dedim ve kendim ıkınıp başını çıkarttım ve ıkınmam durdu ebem ıkın boğulucak diye bağırdı sonra vsr gücümle defalarca ıkındım kızım sonunda 10 45 te geldi şu an yanımda mis gibi kokuyor huzur dolu
Ve yırtılmam olmadı bacağımıda fazla açmadan dogurdum şu an catı kemiğimden dolayı ağrım var pazertesi hastaneden çıkıcaz
17 09 2026 10 45 te doğdu kızım
Uzun oldu hakkınızı helal edin birde kızıma dua edin darısı size güzel anneler