berill__ Kızlar selamün aleyküm🙂↔️💕 biberon ve emzikleri nasıl temizliyosunuz paketten çıkarttım da nasıl neyle temizleceğimi bilemedim :)
melismersin berill__ ben sterilize makinesi almıştım ama 4-5 dk kaynatıpta yapabilirsin. Ayrı sadece biberonlarda kullandığım bulaşık süngeri çıkarttım. Emzik biberon deterjanı ile yıkayıp bulaşıklık aldım birtane ona koyuyorum. Bebişin herşeyi ayrı duruyor
melismersin berill__ bende siveno kullanıyorum. O zaman araştırdığımda temiz içerikli olarak geçiyor hatta şampuan çamaşır deterjanı pişik kremi vs hepsi sivenonun almıştım.
miniksusamtanemm biberon temizleyici uni baby olanı almıştım. onunla ilk önce güzelce bi sabunladım yıkadım. sonra da kaynar su hazırlamıştım 5dk da içinde beklettim sonra yine bi sudan geçirdim kurumaya bıraktım
miniksusamtanemm berill__ ayrı bi tane bulaşık süngeri kullanıyorum. biberon temizleme aparatları bi de kurutucu almıştım e bebekten. daha gerçi onları kullanmadım ama işte ilerleyen zamanlarda işime yarayacak diye şuanlık beklemede onlar
emosunanasi berill__ Evet biberon yıkama fırçaları oluyor sapında da bi emzik yıkama aparatı oluyor onlarla yıkıyorum
miniksusamtanemm berill__ aynen bendd öyle yaptım. yeni bi tane açtım sünger sadece biberon için falan kullanırım diye. onu da kurutup kenara ayırdım. zaten diğer aparatlar da var hangisine ihtiyaç olursa onu kullanırım diye düşündüm zaten sık sık değişilir sünger fln hani bakteri üretmesin diye