vanilyalibuse temmuzonbir ahahahahahah ay evet kuzumm 😅😅😅💗💗💗 istedikleri kadar tepinsinler kabulüm 🥹🤍 tam zamanında sağlıkla sıhhatle gelsinler de 💞🥰
temmuzonbir vanilyalibuse aminnn canım benim inşAllahhhh 💓💓🫂 bugün kontrolde oğlum bir gülüyor teyzesi var ya ben güldüm oda güldü ben ne kadar gülersem oda o kadar güldü ya o kadar şaşırdım ve duygulandım kiiiii 🥺🥺
vanilyalibuse temmuzonbir yaaaaa maşallahhhh 🥹🥹🥹🤍🤍🤍 oyyyy teyzesinin yakışıklısıııı 🫂🫂🫂🫂🫂💗💗💗💗💗 ben uzun zamandır göremedim kızımı 🥲 en son 13. haftada üç boyutlu olarak gördüm, o kadar merak ediyorum ki kime benziyor 🥹ağzını burnunu yediğimin bebesi ya 💖💖💖💖💖💖💖💖
temmuzonbir vanilyalibuse içimden bir ses prenses annesine benziyor diyooooo 🥺💓💓 gittiğinde göreceksin ki çok büyümüş olacak bir önceki kontrolle epey fark olacak kuzum eğer imkanın varsa 1 kez Nihan hocaya git derim bugün bana oğlumu doya doya gösterdi sende güzel prensesimizi görürsün 🥺💓💓💓💓
vanilyalibuse temmuzonbir yaaaaaa ağlarımmm inşaallah bana benzerr daha doğrusu bizim tarafa 🥹🤍 erkek olsaydı da eşime benzemesini isterdim 🥰 söyleyeyim eşime kuzum benimm 🥹🥹💕💕 tahmin edebiliyorumm kocaman olmuşturr offf çookk özledim yavrumuu
temmuzonbir vanilyalibuse her anlamda sana benzesin inşAllah kuşummmm ❤️❤️ kalbinin güzelliğide başka naifliğinde çok başka herşeyiyle sana benzesin sağlıkla huzurla doğsun büyüsün inşAllah benim güzel teyzoşummmm 🥺💓💓💓🫂 söyle bakalım inşAllah götürür Enişte 🤲🏻
Perim2 vanilyalibuse bende aşırı tekme yiyorum detaylıda doktor dedi ayaklar aşağıda ve hiç durmuyor bnmde kız ilk kızım asla böyle değildi bu çok hareketli gözümü korkutuyor 🤣
vanilyalibuse temmuzonbir yaaa canımsınn vallahi billahi 💗💗💗🫂🫂🫂 iyi ki varsın kuzum benimmm 🥰🥰🥰🐣🐣🐣 seni çookk seviyorumm 🌸🙏🏻🦋 hepimizin bebişi inşaallah kuzummm 🫂🫂💕💕 ay inşaallahh 🥹🙏🏻💖
temmuzonbir vanilyalibuse sende iyiki varsın canımmm Allah razı olsun 💓🫂 bende seni çok seviyorum kuzucum tanımadan çok sevdim bitanemm 🫂❤️❤️
Rojdiyebiri vanilyalibuse ay benimki bu ikidir sabah uyanıyorum troid ilacımı içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapmam gerekiyor uyanıyor haraketlerini hissediyorum beni dürtüyor sanki acıktın mı sen diyorum sanki bana kalk bir şeyler ye diyor her uyandığımda yaşıyorum bunu 1 haftadır😅
betuussss16 vanilyalibuse ya benim kızım içerde öyle tekmeliyor ki canım çok acıyor sancı yapıyor resmen siz de de öyle mi ya vajinam ayrı kasıklarım ayrı kalçam ayrı ağrıyor
vanilyalibuse betuussss16 benim henüz o kadar büyük değil ama öyle olacak gibi çünkü maşaallah daha şimdiden hareketli 🥹
vanilyalibuse hatice13445 aşşırı tatlılar yaaa 🥹🥹💕💕 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🥹💕🙏🏻