elifsuleyman01 Selam kızlar 23 haftalık hamileyim vücudum kuyruk sokumu omuz kalça ve bacağın aşağı kısımlarında kaşıntı oluyor sonra yara oluyor kanıyor böcek ısırığı olsa tüm vücut olurdu aynı durumu yaşayan var Mı
busramazany elifsuleyman01 ben gittim test verdim kolestaz değilmişim gebelik alerjisi dedi krem yazdı ama hala kaşınıyorum :(
elifsuleyman01 cicek63 daha randevu alıp gidicem cnm sende al git bence gebelikte normal olmayabiliyormuş
gizembb_ elifsuleyman01 bende de var sadece bacak kısmımda doktor vücüdna yayılırsa veya kaşıntı artar dayanılmaz olursa gel karaciğere bakalım hamilelikte çok kaşıntı normal değil demişti daha iki gün önce
gizembb_ elifsuleyman01 kendi doktoruma muayene için gittiğimde söylemiştim abartı bi kaşıntı yoksa sorun değil ama yayılırsa dayanılmaz olursa kesin gel karaciğerlere bakarız dedi
elifsuleyman01 busramazany ya bende şuan bile heryerim kaşınıyor seninkide böyle yara oluyor muydu kıyafetlerim sürekli kan oluyor
busramazany elifsuleyman01 bacaklarım yara evet kaşımaktan sinek ısırığı gibi kabarcıklar çıkıyo ve kaşınmaya başlıyo özellikle gece artıyo kaşınma
elifsuleyman01 busramazany geçmiş olsun cnm en azından kolestaz değil Umarım geçer bende daha gidicem İnşallah benimkinde birşey çıkmaz
Lavanta173 Bende de aynı kaşıntı var bir haftadır. Sizin geçti mi geçtiyse kaç günde geçti neler yaptınız. Ben kan verdim herşey normal çıktı demir takviyesinden şüphelendim bıraktım