Seherrrrr Ayserose selamlar 👋 Bizde 13+4 olduk ama benim cok kotu geciyor bas agrisi migde bulantisi kusma 4 kilo kaybettim asiri yorgunum ama gececk InsaALLAH bu gunker 🙏 rabbime sukurler olsun ki bana bir evlat verdigi icin Allahim herkesin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin InsaALLAH 🙏❤️
Ayserose Seherrrrr aynen kuzum sen geçmesine cok yakınsın bizede nasip etsin rabbim o günleride,verdiğine verecegine bin şükür,onlar bizim miniklerimiz rabbim hepimize ve onlara uzun ömürler verein🥰🥰🥰🥰
Muhammednuri İştahsızlık bendede var bıde kızımı emziriyom onu sütten nasıl kesecem onu düşünüyorum 😪🤧
Zarina87 11+5 ve bu zamana kadar sadece uykumu almadıysam midem bulandı (2 sefer),herşeyi yiyorum çok şükür😻 Kızlar ikili testi yaptırdınız mı? 12 haftada cinsiyeti belli oluyor mu?:)
bezelyecik Zarina87 ben yaptırmadım doktor ense kalınlığı bel boyun fln ölçtü bi sıkıntı yok dedi yaptırmadım. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻😍
zehradem Ayserose Bizde 11+1 geçen haftaya kadar bulantılarım ağrılarım çoktu birdenbire geçti ara ara agrım oluyor o da işten güçten 🤷♀️
sevgitekes Ayserose bende 9+4 üm bugün kan parçası görünce doktora gittik doktor büyük ihtimal erkeğe benziyo dedi ama tahminde bulundu
MonnaRoza Ayserose 12+2 olduk bugün. Bulantılarım geçti gibi kokulardan ve bazı yiyeceklerden midem bulanıyor ama en kötüsü su içemiyorum su içince midem çok fazla bulanıyor. Folikasit omega ve coraspirin kullanıyordum bıraktım onları alır almaz afedersiniz kusmaya başladım 😔 midem kabul etmiyor inşallah bebişe zarar vermiyorımdur😔 kabızlığa dış hemoroid de eklendi benim. Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
mf_ozturk Ayserose Bizde 10+5 olduk Mide bulantısı haftalardır mahvetti beni kusma ayrı mide bulantısı tiksinti ayrı baya zor oldu Bu hafta biraz daha iyi gibiyim bakalım Gerçi bu hafta da sürekli yatıyorum baya tembellestim 😅🤰👼
Aby34 Atikeemre14 ben de ilk baştan beri kasık ve karnım ağrıyor bn de 10+1 bgn sağ kasığım ağrıdı okulda ders anlatırken hep
Szekiye Aby34 kasık agrısı ilk haftalardan beri var bende magnezyum kullanıyorum biraz hafifledi sadece sağ kasıkta var doktor sağ yumurtadan yumurtlamışsın dedi bebiş de sağda bugün gördüm
Asyayanc_18 Ayserose Merhaba 🤗 biz 11+5deyiz. Mide bulantısı, kusma,koku hassasiyeti gündüzleri çok yoğun bir de halsizlik eklendi arada bir diş ağrısı da uyutmaz oldu yine de çok şükür 😅 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah. Anne olmanın kolay olmadığını şimdiden anlamış ve içimde bir mucizenin büyüdüğünü bilmek de herşeyden farklı bir şükür ♥️
Szekiye Ayserose adet tarihine göre 8+2. Ultrason da 10 gün geride görünüyor sağ kasıkta agrı aşırı göğüs hassasiyet i var