Pinaranneoluyor Diyarbakır da hangi devlet hastanesi daha iyi ve gelişmiş ve hangi kadın doğum uzmanına gittiniz bilginiz tecrübeniz var mi doktor arayisindayim devlette
ays2121 Pinaranneoluyor Dicle üniversitesi hastanesine gidiyorum ikinci gebeliğim ilk gebeliğimin sonlarında gitmeye başladım buraya o zamanlar özel doktora muayeneye olurdum şimdi ise normal uzman doktora gidiyorum ücretsiz olan gayet iyiler yani ortam olarak eski bir hastene ama özellerden daha iyi oldukları kesin ben ilk hamileliğimde özele giderdim kan hastalığım vardı hiç bir tahlil yapmadan ilaç verilmişti Allah korudu bizi de bieşy olmamıştı o yüzden özellere karşıyım artık
ays2121 Pinaranneoluyor eğitim araştırma hastanesi de var ama fakülte daha iyi gibi şehir hastanesi açılsa hayırlısıyla ordan devam ederdik
Pinaranneoluyor ays2121 evet keşke açılsa Diyarbakır gibi büyük bir şehire büyük bir şehir hastanesi yakışır
ays2121 Pinaranneoluyor riskli gebeliklere bakan hocanın adı Sanem soy ismini bilmym ama sadece o isimde bitsne var muayenesi filan hep ücretli
rabia4921 @“ays2121” ya bende Dicle üniversitesi geliyorum ilk gebelik benimde bende memnunum sadece doktor hep aynı değil ya bide ultrason kagıdı vermiyorlar peki siz kaç haftalıksızın detaylı ultrason girdiniz mi doğumu orda yapıyorlar mı
ays2121 rabia4921 detaylı ultrasonu çekmedim de doğum hastanesin de çekiliyor ek binası var ya biliyor musunuz orayı
rabia4921 @“Pinaranneoluyor” bende fakülte gidiyorum ama özeline değil gayet gitim doktorlar iyi ilgileniyorlar detaylı ultrason burda yok dedi kadın doğuma git dedi
ays2121 @"rabia4921 ultrasyon kagıdını hiç istemedim sormadım da verip vermediklerini ilerleyen dönemlerde isterim bebeğin yüzü net olduğu varsa tabi şuan 5 aylık daha bide benim sezaryan normal doğumu bilmym sistemleri nasıl
rabia4921 @“ays2121” be detaylı ultrason sordum doktor bana dedi fakülte de çekilmiyor yok bizde o bölüm dedi gazi yaşargıl kadın doğuma gitmen lazım