alynaksee Kızlar 31+2 günlük gebeyim. Bu hafta kasıklarımda regl olacakmış gibi ağrım oluyor yaşayan var mı bu durumu?
uluc_helen Benimde aynı 30+5 bencede öyle bir agrı başladı. Sebebini bende bilmiyorum üstte kalsın belki biri biliyordur.
alynaksee defnesmoms pozisyonunu biliyor musunuz? Doğum pozisyonunda ondan mı ağrı yapıyor acaba anlamış değilim. İnsan korkuyor gerçekten. Bu hafta neler normal acaba. 🥹
defnesmoms alynaksee baş geliş demişti en son kontrolde doktor hiç bilmiyorum yani acaba normalmi anormal mi bide bebişin karın çevresi geride 🥺
alynaksee defnesmoms kaç gram bebeğiniz acaba aynı haftaymışız merak ettim 🥹 bebeğinizin cinsiyeti ne
caglacaaa0 defnesmoms normal bir ağrı bu baş geliş pozisyonu doğum pozisyonunda oluyor ve bebeklerin en sık kilo aldığı büyüdüğü dönem olduğu için rahim genişliyor bu yüzden ağrı oluyor 2. Hamileliğim bende şuan 31 deyim ve ilkinde de olmuştu
alynaksee zozanmehmet ay sanırım her türlü ağrımız olacak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah nasıl geçecek haftalar 🥹🥹🥹
alynaksee defnesmoms inşallah sorunsuz geçer kız bebekler daha naif oluyorlar anne karnında bile endişelenmeyin 🌸🤲🏻
defnesmoms alynaksee inşallah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza🤲🤲
defnesmoms caglacaaa0 çok teşekkür ederim aslında ilk hamileliğimde değil ama😂unuttum çoğu şeyi aradan 6 yıl geçince