sedeoss Kızlar hamileyim 5 haftalık aşırı kasık ağrım var 3-4 gündür ara ara yokluyor kanamam yok betam düzenli güzel yükseliyor oğlumda da vardı kasık ağrım ama bunda daha çok gibi yaşayan varmı
fatmabahceci sedeoss benimde öyle çok oluyor bazen agrı bazen hafif ama bazı kramplarda ayakta durmakta bile güclük çekiyorum ve çok korkuyorum bende 5 haftalığım kanamamda yok çok şükür ama kafa karıştırıcı oluyor
smyrtnmz sedeoss ben de 13.haftadayım kasık ağrılarım yeni başladı, bebeğin büyümesiyle alakalıymış bir de gaz problemi de yapabiliyormuş
esalsby İlk ay benim de ağrılıydı. Evi süpürmek istesem onu bile yapamazdım batardı kasıklarım. Özellikle ilk üç ay kadar sürmüştü. Doktor da gebelik zaten ağrılı bir süreç normal demişti. Bu haftalarda yerleşme ağrısı şiddeti olabilir.
sedeoss esalsby ay canım benimde öylr ben oğlumda bir iki gün ağrı çektim evimi temizledim yemeğimi yaptım bunda gerçekten mutfak toplasam ağrım oluyor dinleniyorum ev süpürmek falan istemiyorum
esalsby sedeoss anlıyorum gerçekten öyle. Siz kendinizi evle çok yormayın bu sıra zaten bir çocuğunuz daha var başlı başına onunla ilgilenmek yeter bile size. Ama geçecek inşallah biraz sabır 🥲❤️ Allah yardımcınız olsun, kolaylaştırsın.