zelis_6034 9 gün oldu dogum yapali dikiş yerime bakamiyorum esim pansuman yapiyo sargida atletmde damla kadar kan oluyo yaşayan varmi doktora gitmeye çok korkuyorum çok zor bi dogum geçirdim kimi norma diyo kimi olmamasi lazm diyo bi akıl verin nolur
tortillam_ zelis_6034 mecbur gideceksin. 10 günlük iken dikişler alınıyor çünkü. Yapıştırma ise bilemem ama yine de bir görünmende fayda var. Dün bende dikişleri aldırdım. 11 gün oldu doğum yapalı. Şişlik var dikiş yerlerinde çok normal dedi. İlk sezeryan yapıştırmaydi hiç böyle bir sorun yaşamadım
zeyelifer zelis_6034 Geçmiş olsun bende de oldu aynı durum. Kesinlikle doktora gidin, ben gittim, biraz bastırdı kanı çıkarttı , batikon yapıp gönderdi, bizde gün aşırı batikon yaptık sonra düzeldi, sakın üzülmeyin herşeyin çaresi var.
merve_unaldi zelis_6034 4 yıl önce bende de aynı durum oldu kanka birlikte irin akıyordu Dr a gidip pansuman yaptırdım bir kaş işlem yapıp göndermişti. Çoğu Dr a göre olası ve normal deniliyor kontrole gitmenizde fayda var
zelis_6034 tortillam_ yapistirma dikiş yok travma oldu resmen tansiyonum firliyor yaşayan burda yaşayan varsa yine rahtlarm belki
tortillam_ zelis_6034 ben bir kere sağlık ocağında pansuman yaptırıp açtırdım. Doğumdan 3 gün sonra açın dediler. Ama duşa girerken su geçirmez bant yapıştırdım sonra iyice kuruladım.
mervikk61 Merhaba öncelikle geçmiş olsun iki sene önce sezeryan doğum yaptım 5 6 gün sonra dikişlerimde kan gördüm akıyordu resmen doktora gittim iç dikişlerimden biri açılmış ve içerde kan birikmişti enfeksiyon kaptım 1 hafta hastanede tedavi gördüm inşallah sizinki normaldir ama bence bir gidin ne olur ne olmaz içiniz rahat eder en azından
zelis_6034 mervikk61 teşekkur ederim gittim içerde kan birikmiş kendileri bastirarak çikardilar tekrar olmaz dediler bi kaç gün daha geldi azalarak sonra durdu açıklık var ama kendi kendine kapanicak dedi