conen Merhaba, ben çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalmıştım. 10+5. gün standart kontrole gittim ancak bebeğin kalbi 9+1’de durmuş. Son 2 gün karın ağrım vardı ama ben anlayamadım. Bu durumu yaşayanlar sonrasında hamile kalma süreciniz nasıl oldu? Psikolojik olarak toparlanmak zaman alıyor tabi ama dertleşelim biraz 🌸
burcuusu conen ben ilk gebeligimde 7 haftalik falanken düşük yapmistim. Kurtaj olmadigi icin kendi kendine dustugu icin diger ay tekrar hamile kaldim. Sizde kurtaj vardir muhtemelen zaten o yuzden doktorunuzda söyler bi iki ay bekleyin sonrasinda tekrar denersiniz. Cok uzucu bir durum. Dogmadan gittigi icin herkes aa yiyecek ekmegi yokmus gibisinden konusup insani cileden cikariyorlar. Cunku kurduğumuz hayalleri herycanlari anlamiyorlar. Uzulme aglama diyenler olacak ama üzül ağla duygunu yaşa. Ama hamile kalabiliyorsun bebegin rahimde tutunmasiyla ilgili falanda bir problem yok bunu bildigin icinde rahat ol. Tekrar hamile kalirsin. ❤️
2bebelihayattttt conen bende yaklaşık bir sene önce kürtaj oldum 8. Haftada kalbi durmuştu yavrumun şimdi tekrar hamileyim 4. Haftadayım bu sabah bile rüyamda karnımdaki bebeğin kalbinin durduğunu görüyordum aklımdan çıkmıyor tekrar olursa diye
rozdemirq conen benimde aynı şekilde iğne yaptım ve 7+1 de kalp duyulmadı haftaya cuma gideceğim bende çok korkuyorum kürtaj olursa sonra çocuk olmazsa diye
yesmd conen bende aynı 9+1 de bebeğimi kaybettim baya toparlanamadım sonra ara vermek istedim yarın tam 2 yıl olacak kaybedeli ve bende bu ay gebe kalmak istedim bat dündü geçti biliyorum kesin tuttu hala test yapmadım korkuyorum hala kaybederim diye inşallah ilerleriz 🙏🏻🥺
edosss26 Çok üzgünüm bende aynı durumu yaşadım 3 sene önce sizi cennette bekleyen bir evladınız var 😢❤️🩹
conen burcuusu evet kürtaj oldu ☹️ Birkaç kişi daha küçüktü zaten diyip teselli etmeye çalıştı, küçük ama dediğiniz gibi belirtisini hissedip hayallere düşünce büyüğü küçüğü olmuyor. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar yaşarız güzel şeyler ❤️
burcuusu 2bebelihayattttt hiç öyle düşünme benimde ilk gebeligim dusuk oldu sonrasinda ogluma hamile kaldim dogurdum 3.5 yasinda suan❤️ simdi ikinciye hamileyim. Korkma kendini strese sokma hic
conen rozdemirq forumda çok araştırdım ben de, çabuk hamile kalan o kadar kişi var ki. Gönlünüzü ferah tutun, kürtaj da kolaydı benim sürecim. Sonrasındaki 4-5 gün adet sancısı gibi geçti
conen yesmd inşallah ilerler sağlıkla, korku elbet olur ama yine de stres yapmamak lazım diyorlar. Allahım hayırlısını nasip etsin 🙏🏻
yesmd conen aynen bende o düşüncedeyim ama insan yine korkuyor inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏🏻
rozdemirq conen inşallah bu hafta kalp atımı duyarım bana ne olur dua edin ilk gebeliğim bide çok istiyorduk çok korkuyorum
gunnese Benim de 7 haftalık kalbi atıyor ama kese çok küçük beslenemeyecek ve büyük ihtimalle düşük olacak gibi diyor doktor, böyle yaşayan var mı peki kızlar, bir de düşük olunca ciddi çok ağrı oluyor mu toparlanmak ne kadar sürüyor peki 😞
malakas conen üzerinden neredeyse bir hafta geçmiş, normalde zehirlenme yahut başka belirtileri olmaz mı
conen malakas bende hiç belirti olmadı ya, kanamam da olmadı. Normalde göğüslerim çok ağrıyordu belirti olarak, o da kesilmedi. Sadece son kontrole gitmeden önce gece sabaha kadar karnım ağrıdı. Son 2 gün ara ara ağrım vardı ama anlaşılır değildi maalesef
malakas conen anladım, allah size şifa versin. İnşeAllah erken zamanda toparlanırsınız. Hiç canınızı sıkmayın zamanı gelince tekrar hamile kalırsınız