denizdeniz12 Kızlar 9+2 hamileyim göbeğimde simsiyah tüyler çoğaldı hamile olmadan önce de vardı ama o zaman düzenli ağdaya gidiyordum şuan iyice çoğaldı ve simsiyah ağdaya gitsem aldırsam bebeğime zararı olur mu
kader_00_ denizdeniz12 benimde hamilelikten sonra artışa geçti sarı ve bir kaç tüy vardı şimdi biraz çoğalmış ama inan hiç onu kafama dahi takmıyorum sende boşver çıksın nolcak
bebekisteyen denizdeniz12 hayır aldırmayın zaten hamilelikten sonra göbekte tüylenme artıyor hatta memelerde de tüylenme olabiliyor doğumdan sonra dökülüyor doktorların çoğu aldırmayın diyor sanırım aldırınca kalıcı oluyor benim de çıktı birazcık tüylenmem ama doğumdan sonra geçiyor Bir de kış da geldi denize vesaireye de girmiyoruz kocan da görmemezlikten gelsin 😂
zdebn denizdeniz12 almayın alırsanız hamilelikten sonrada öyle kalır hamilelik bitince eski haline dönüyor hormonlardan artıyor
Nzisty denizdeniz12 vala ben rol on ağda yapıyorum canım berbat oluyor kıldan kocam da kıl takıntısı var ha bire göbeğimi öpüyor bende 4,5 günde bir ağda yapıyorum tertemiz oluyor ama bu çatlak önleyici yağları kullanıyorum onlar da beslediği için bilmiyorum ya
kader_00_ denizdeniz12 bnm tüylerim koyu renkli değil ya o yüzden bni rahatsız etmiyor ama sana da tavsiye etmem kimyasal sonuçta
denizdeniz12 Nzisty of çok zor bir de hemen çıkıyor hamileyken daha çok acıyor sanki yani bebeğe zararı yok diyorsunuz
Nzisty denizdeniz12 ya ben suan 26 haftayım 5 haftadan beri yapıyorum zararı olmadığını düşünüyorum evet acıyor kaşımı alarken bile ağrıdan ölüyprum ama öyle de yapamıyorum ki
Nzisty denizdeniz12 bazen doğum yapabilecek miyim düşüncesi sende de oluyor mu daha bir kaş bıyık acısına dayanamıyor iken nasıl normal doğum yapacam diyorum
Nzisty denizdeniz12 kız bilmiyorum herhalde benim bebek hiç çıkmayacak ben ne normale ne sezeryana ne kesikleri dikişlere dayanabilirim
denizdeniz12 Nzisty Allah elbet verecek onun gücünü de ya böyle düşünüp korkutma iyice kendini canım herkes doğuruyor biz de yapabiliriz herhalde
denizdeniz12 bebekisteyen ama hamilelikten önce de aldırıyordum ilk olmayacak şuan beni çok rahatsız ediyor