glcnylmzz İyi günler hamişler bebeğim 1 hafta önden gidiyor 22.hafta için gün al dedi doktor ona sormayı unuttum sata göre mi 22.hafta bebeğin gelişimine göre mi? Bir de İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir perinatolog var mı?
burcuusu glcnylmzz canim avrupa yakasinda degil ama emre erdogdu yu siddetle tavsiye ederim. Ben suan ikinci gebeligimdeyim nasip olursa detaylı ultrasona farkli sehirden İstanbula gelecegim. Cok ilgili cok bilgili bir doktor
meyvemsi glcnylmzz benimde sata gore 21+3 ama bebek 22+6 cikiyor olcumlerde avrupa yakasini bilmiyorum ama anadolu yakasi bagdat caddesinde dun gittim Prof dr zeki sahinoglu perinatolog cok cok iyi detayli bir sekilde her yerini bize de gosterdi goremedigim icime sinmeyen yerleri tekrar tekrar gosterdi cok ilgili ben cok memnun kaldim ulasim imkanin varsa degerlendirmeni tavsiye ederim nakitte 8 kredi kartina 9bin
mmommy glcnylmzz benim doktorum gittiğim hastaneyi önerdi Atlas Üniversitesi hastanesi 8500 doktorum önermeseydi Mahmut Güngör varmış Bakırköy’de 6 bin oraya gidecektim
esalsby Şişli’de Türkiye Hastanesi Mehmet Aygün çok tatlı bir hoca. Ben geçen sene Aralık gibi gitmiştim o zaman fiyatı 5800 civarıydı.
glcnylmzz esalsby Şişliyle karşı bana mesafe olarak aynı sayılır teşekkür ederim ama güncel fiyatı biraz abartı sanki
esalsby kskskssk gerçekten mi 😱 bir yılda bu artış şaka mı. Benim özel sigortam olduğu için cebimden ödemedim ama olmayanların Allah yardımcısı olsun.
glcnylmzz meyvemsi teşekkür ederim Malesef bu yakada bir yer arıyorum fiyatlar genel olarak uçmuş sanırım bir bana mı fazla geldi 🙄
asiii_ meyvemsi bazıları detaylı ultrason haric bide muayene ücreti talep ediyormuş sizden istendi mi ?
allyslife glcnylmzz rica ederim ben Bakırköy’de Ahsen Bakar’a yaptırdım haziranda 10.000₺'di, güncel mi hâlâ bilmiyorum.
allyslife glcnylmzz genel olarak sorduğum uzmanlar bu civardaydı, Ahsen hoca ek olarak anne taraması da yapıyor yani tiroid ve tüm batına da detaylı baktı. Herhangi bir sorun, kitle, kanser hücresi vs var mı diye. O yüzden çok memnun kaldım açıkcası.
mmommy glcnylmzz araştırdım yapay zeka sonra hasta yorumları iyi ve deneyimli bir doktormuş o yüzden bana da fiyat makul gelmişti
glcnylmzz allyslife anladım o yönden gayet iyi ama yakın zamanda tüm organlarıma ağrıdan dolayı bakıldı Bebeğime bakılsın yeter 😊
allyslife glcnylmzz o zaman sadece detaylı usg yapan bütçe dostu bir uzman seçmek daha doğru olur tabii🫠