edosss26 seymagr_ hastaneye gittim kan verdim 2,9 geldi sonuç öncekiler hep 0,2 felen gelmiş yani bu geç döllenme mi oluyor acaba
seymagr_ edosss26 0-5 arasi gebelik yok demek aslında ama benimde hep 0,1 çıkardı bence bekleyin 1 hafta
anneciktugba Benimde son regl tarihim 11 Ağustos. Regl günümde kan verdim beta hcg 970 çıktı, 28 Eylül de gidicem doktora kalp atışını duyarım umarım.6 haftayı geçiyor o zaman
edosss26 seymagr_ bence erken olduğunu düşünmüyorum 1 rakamı ile öğrenip 2 gün sonra 11 ile artan da varmış
minee24 mevsimmbhr aa son adet tarihim benimde 12 ağustos ben kan verdim bir kaç gün önce 189 beta çıktı doktora daha gitmedim bende de hiç bir belirti yok gögüs hassasiyeti ve çok az bi uyku hali var
minee24 mevsimmbhr bence normal bende kasık agrım var adetim geçti gidip adet söktürücü doktor verir dedim adet olacak gibi oluyordum meğer hamileymişim o hiç belli olmuyor benimde üçüncü hamileligim diger ikisinde hiç kasık agrısı yaşamamıştım
minee24 mevsimmbhr saglık ocağında öğrendim bir ayın geçmiş bari 2 ay folik asit kullan dedi başlattı hemen şuan içiyorum bekliyorum ki biraz geçsin altıncı haftayı gidip keseyi kalp atışını falan görelim duyalım diye
mevsimmbhr minee24 hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına ben de beklıyorum suan haftaici gitmeyi planlıyorum kese görürüm ınsallah
minee24 mevsimmbhr teşekkürler senin içinde hayırlısı olsun aynı son adet tarihimiz geç döllenme olsa bile bebek biraz büyüyünce o açıgı kapatıyor aynı günler alırız kucağımıza evlatlarımızı hayırlı dogumlarımız evlatlarımız olsun inşallah 🌸
mevsimmbhr minee24 ayy amin canım ınsallah 🌸🥰 sağlıkla bi kese gorelım kalp atışını duyalım da ınsallah yolumuz uzun 🫶🏻 ilk bebegın mı olacak senın
minee24 mevsimmbhr kese görülse kalp atışı duyulsa gerisi uzun bir yolculuk evet 😍🥰 Benim üçüncü hamileligim yaşım 29 30 yaşında dogurup final vereceğim artık 😄senin ilk mi