ummahanozkr Şuan son adet tarihime göre 4+4 deyim acilde öğrendim hamile olduğumu folik asit için doktora gideyim mi çünkü şuan ultrasonda bir şey görünmez muhtemelen beta hcg 451.4 dü 2 gün önce napayım sizce sağlık ocağına da gidip alabilirim aslında
bingaling562 ummahanozkr sağlık ocağına gidip sorabilirsiniz ama hangi firmayla anlaşmalılarsa onu öneriyorlar hani size özel bir öneri olmuyor. Bana kalırsa metilfolat formunda herhangi bir Folik asit alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. İlk doktor kontrolünüzde de tüm kanlarınıza bakılıp ona göre bir öneri yaparlar.
bebekisteyen ummahanozkr öncelikle hayırlı olsun bunun için acile gitmeyin zaten tam virüs dönemi Allah korusun bir virüs kapmayın zaten hamilesiniz ilaç da kullanamazsınız şu anda kullandığınız folik asite devam edin kadın doğum randevunuz olduğu gün doktorunuz zaten size yazar
burcuusu ummahanozkr canim bana ilk gebeligimde folidays vermisti doktorum. Simdi ikinci gebeligimdeyim folactive al dedi bu sefer farkli sehirde oldugum icin doktorum degisti vs neyse ama folactive ictigimde mide bulantisi yaptigini farkettim. Normalde oglen iciyordum bugun icmedim gece uyumadan once icecegim bakalim yine bulanti yaparsa tekrardan eskisine donerim. İlk gebeligimde hic bulanti vs yasamamistim. O yuzden folidays i oneririm eczaneden alip direkt baslayabolirsin. İlla doktora gitmen gerekmiyor bunun icin zaten ücretini her turlu oduyoruz.simdi doktora gidersende kese falan gormeyecek zaten 6. Haftada git onada bence
bebekisteyen ummahanozkr ne zaman polikinlik randevunuz zaten genelde doktor öneriyor şimdi siz alsanız bile sadece folik asit formu alırsınız muhtemelen ama doktorların çoğu içinde hem Demir hem iyot gibi multivitaminli bir folik asit öneriyor o yüzden bence doktorunuzun önerdiğini alın açıkçası aile sağlığı doktorları pek iyi olmuyor Sağlık ocağı yani eğer bulabilirseniz pazartesiye randevu alın çünkü ben de kafama göre folik asit almıştım doktorum bunu niye aldın keşke buna para vermeseydin bunu kullanman gerekiyor demirin çok yüksek değil buna ihtiyacım var demişti
durununannesi1 Bende 5+1de randevu aldım pazartesi gününe doktor kendisi versin folik asiti istedim ama geç mi kalırım bilemiyorum
durununannesi1 bebekisteyen bende bu yüzden kendi başıma almayım dedim 5+1 olduğumda randevum var ama geç kalmış olurmuyum bilemedim
bebekisteyen durununannesi1 5+1 daha çok erken yani daha adet yeni bir hafta geçmiş oluyor insanlar genelde çoğunlukla ya bir hafta ya 2 hafta sonra anlıyor hamile olduğunu o yüzden telaş yapmayın ben doktor olmadığım için kesin bir şey olmaz diyemem böyle bir yetkinliğim yok ama dediğim gibi insanlar bir iki hafta sonra öğreniyorlar sizin de tam o döneme denk gelmiş oluyor zaten ben olsam bekler iyi bir marka alırdım