gizemsrkrtl merhaba canım sana moral olsun diye yazıyorum, benim amh düşğklüğü sebebiyle tüp bebek yaptık totalde 3 yumurta toplama 4 transfer sonucu şimdi doğumuma günler kaldı🌺 4 transferin 3 ü 3. Gün embriyosuydu ve tüm transferler çift embriyo şeklindeydi. İlk 3 transferimde doktordan ve ortamdan memnun değildim pozitif olmama sebebini ona bağlıyorum. Son transferimde doktor değişikliği ile daha kaliteli bir toplama geçirdim şükür 2 tabe 5. Gün embriyosu transfer edildi ve bir tanesi tuttu kızım olacak 💖 ben toplamda tüm bu tedaviler hep üst üste oldum amh düşük denildiğinde insan ister istemez zamanı az kalmış gibi hissedebiliyor.
Transfer sonralarına gelecek olursak ilk transferde resmen sırt üstü yattım hep yemeğim bile yatağıma geldi negatif oldu, ikinci transfer keza yine öyle, 3 transferde yatmadım ama evdeydim çok merdiven falan çıkmadım o kadar o da tuttu ama düşğkle sonuçlandı son transferimde ise rapor dahi almadım 3 gün sonra nöbetime gittim o -2 gün boyunca araba da kullandım her yere gittim çünkü diğerleri olmayınca bu da olmaz kafasına girip salmıştım dizi izledim evde kafam dağılsın dşye kitap okumuştum arkadaşlarla dışarı çıktım hatta misafirim geldi sonra bi nöbet sonrası test için eşimden habersiz kontrole gittim şükür pozitif çıktı ama ben yine sevinemedim bir öncekinde kalbi durduğu için bu sefer yine öyle olur kafasına girdim. Hatta kontrol zamanları gelmek bilmedi hareketlerini hissedene kadar da böyle geçti günlerim hep panik hep acaba kalbi durdu mu acaba gebelik devam ediyor mu falan filan neyse hareketler başlayınca rahatladım hatta şu an bile hareket ediyor. Ben kendimi çok yıprattım ilk doktorum bana yanlış ilaçlar ve dozlar verdi amh değerim de o yüzden düştü.
Ama hamile kaldıktan sonra fark eden bir şey yok ben tüp bebek hamilesiyim diyerek gezme bi kere tuttuktan sonra hiçbir farkı yok. Tek farkı bizim daha pinpirikli olmamız. Benim doğumuma 1 ay kaldı hayırlısıyla dua ediyorum senin için tutsun diye umarım güzel haberini de verirsin. Sende benim doğumum kolay geçsin diye dua eder misin 🥹❤️