nisan_g Kızlar yenidoğan 0-3 ay ve 3-6 aylık alışverişlerinizi nerden hangi sitelerden yaptınız erkek bebek için hastane çıkışı falan bulmakta zorlanıyorum e bebekten alıcam orda da sınırlı çok fazla bi çeşit yok nerden yapıyorsunuz
hunilii nisan_g kıyafet alışverişini ebebek ve lcwdan yaptım, hastane çıkışını lilabio diye bir yerde yaptırdım trendyolda falan da mağazaları var, biz isim baskılı tercih ettik fiyatı da çok uygundu
__cansu_ nisan_g ıkı kere h&m de yuzde 20 indirim oldu 0-1 aldım tekrar indirim olur kesın ozamnda 2-4 aylık alıcam❤️
nisan_g Prens_prenses_4682 19. Haftaya girmek üzereyiz geçen gün netleşti cinsiyetimiz önce kız dediler hep son kontrolde erkek olduğunu öğrendik
nisan_g Saçma sapan açılan konulara binlerce yorum geliyor arkadaşlar bu tür faydalı olacak konulara da biraz yorum yapılsa da herkes faydalansa keşke..
nisan_g pinkbaby_ evet e bebekten baya bir çeşit aldım 7-8 takım kadar ama internete çok güvenemedim yerlerini falan tam bilemediğimiz için
pinkbaby_ nisan_g öyle tabi de ben aldım birkaç tane Trendyolndan beğenmezsen iade edersin ya zaten sıkıntı çıkmıyor
__cansu_ gecekusu29 çocugun kilosuyla alakalı tabı ama ilk oğlumda hastane çıkısı olarak almıştım e bebekten hep içinde kaybolmuştu 3400 doğmuştı bide😂 banada küçük gelıyo ama oluyo ya
gecekusu29 __cansu_ 2 tane aldım sadece en azından hastanede elime ayağıma dolaşmasın dedim🥲biraz daha saran kıyafetler daha iyi oluyor sanırım kucakta tutma açısından
__cansu_ gecekusu29 yani özellikle önü çapraz giyilen üstlerin bogazı göğsü hep açılırdı sinir olurdum zaten onuda bunuda ilk ay giyicek her türlü😂 ben yenidoğanda saran kıyafet seviyorum çokta begenerek aldım ya inşallah sağlıkla giydiririz❤️
pnr_91 nisan_g beni ilk gebeliğimde doktorum uyarmıştı gelişimi önde boyu uzun acele etme diye. İyi ki söylemiş direk 3-6 ay arası ile başlamıştım yenidoğan alsam 1 ay giyemezdi. Yeni doğan takımları için ileriki haftaları beklemenizi öneririm bende 19 haftayı geçtim yine hazırlıklarımı 3 aylık olarak planlıyorum son haftalarda duruma göre 1-2 takım yenidoğan alırım boy- kilo doğuma yakın belli olsun diye bekleyeceğim.
gecekusu29 Kubra0606 evet esnek gerçekten sadece bel kısımlarının lastikleri sıkı gibime geldi. Ama yenidoğan için 1-2 iyi bence☺️
Kubra0606 Kubra0606 2-4 aylıklarla başladım oğlumda 7 aya kadar giydi ve bebeğim minikte değildi 3600 g doğmuştu ☺️katlamalı olan modellerse gayet iyi oluyor
yigido_58 nisan_g Minny center da bazı kıyafetler aşırı kaliteli ve güzel onun dışında H&M ve Zara’dan aldım . Hastane çıkış setini ve havlu setini isimli olarak https://www.instagram.com/deddyatelier?stkn=MWEzZGV2M2wyZDg3Nw== Instagram bu sayfadan yaptırdım hem müslin hemde normal pamuklu da yapıyorlar e bebek den de birkaç tane yeni doğan takım aldım ☺️ benimki de erkek