busryl Merhaba önceden yazmıştım ama 3 gün önce kahverengi kanamadan kaynaklı progestan hap+iğne kullandım fakat lekelenme halen devam ediyor, böyle olması normal mi yoksa ilaç zamanla mı keser?
allyslife busryl zamanla kesiyor diye biliyorum ama tecrübe eden arkadaşlar daha doğru yönlendirir, üste çıksın🌸
Gamze-06 busryl progestan zamanla kesiyor doktorunuz bırak diyene kadar devam edin ben doğuma kadar kullanacağım. Progestan zaten rahim ağzını destekliyor kanama olmasını önlüyor olan kanamayıda kesiyor.
mommytobe08 busryl benim iğne hap kullanmama rağmen 4 gün daha sürdü lekelenme ama son 2 gündür hiçbir şey yok çok şükür anca etki ediyor sanırım
busryl Çok geçmiş olsun öncelikle peki siz progestanı kullandığınız halde kanama ne kadar sürede durmuştu? İlk gebeliğim o yüzden çok korkuyorum
basakbozdemir busryl benim 16 haftalık iken kanamam olmuştu bir hafta sürdü progestan kullandım sadece hap şeklinde sabah akşam azalarak bitti bittikten sonrada kullandım ama bi kutusunu hep içtim sanırım sonra kontrole gttiim doktor bırakabilirsin dedi daha içmedim ama azalarak bitiyo şuan 22 haftalık bi sorunum yok çok şükür