ela2 Kızlar hemoglobinim çok düşük ve günde 2 kez bu ilaçtan kullanıyorum bu ilacı kullanıp fayda gören ve ya başka bi demir ilacından çok iyi fayda gören varsa paylaşabilir misiniz lütfen
Momybus ela2 ben akdeniz anemisiyim gebeliğimde ve halen bu ilacı kullanıyorum yan etkisi en düşük güzel ilaçlardan biri benim doktorum çok pimpitikli olduğu için ona güveniyorum her konuda doğum yapalı 4.5 ay oldu hala devam ediyorum sütüne de iyi geliyor ben genetük olatak kanaız olduğum için yükselmez zaten ama düşmesini engelliyo hiç değilse
ela2 Bir de bu ilacı günde 2 kez kullanıyorum ve içerisin de folik asit var folik asitin gebelikte kötü bişey olmadığını biliyorum ama fazlasının da zararlı olduğunu biliyorum, günde 2 kez kullanmak folik asit fazlalığı yapmaz mı
ela2 Benim de demir ve ferettinim iyi ama hemoglobinim hep düşük sanırım bende akdeniz anemisiyim ama bir tanı konulmadı
Momybus ela2 10 un üzerine çıkmıyor benim 7 lere falan düşmüştü bi ara hastanede kalmıltım bi hafta demir takviyesi yapılmıltı damardan
ela2 babielif 8:( şuan bu ilacı kullanıyorum sabah akşam, pazartesi kan vericem bakalım yükselmiş mi inşallah yükselmiştir
babielif ela2 yok öyle hemen yukselmıyor sanırım benim 12 den 7 düşmüş hamilelik dönemınde kan ilacı da içiyordum tabi farklılık gösterir ama ilerleyen zamanda da ha da düşüyor bebek alıyor hep takip edin bakalımm