kubra_temizel5 Lodoss Paylaştıklarınızdan sadece Lara ismini sevdim. Ben kızım olsaydı Lidya koymayı düşünüyordum. :)
veydaa aysegul49 aa doğru çok güzel hatırlattınız bende ilk kızımda bu sebepten listemden çıkarmıştım doğuma yakın ama hala çok begeniyorum
cahanbebek Lodoss Zeynep liva etrafına zarafet saçan, yol gösterici ve değerli kılınmış kimse” demek oluyor Zehra elizan Yüzü nur gibi parlayan, aydınlık ve dualarla müjdelenmiş/ezan sesli güzel kız" veya “Gök kubbede çınlayan nurlu ve parlak dua”
aysegul49 veydaa doğa, minel, İlay arasında gidip geliyoruz . Soyadımız doğan o yüzden tekrara düşüyor. Doğa ada, doğa İlay düşündük. Yada minel ada gibi anlamlı hale getirebiliriz dedik. 2 isim istemesek de şart gibi 😅
veydaa aysegul49 Allah yardımcıniz olsun isim konusu çok zorlayıcı gerçekten.😄Doğa Ada Doğan’i birden deyince çok kafiyeli duruyor sanki zorluyor gibi demeside, duymasıda Doga ilay ya da Minel ada sanki daha yumuşak geliyor kulağa. şuna inanıyorum her bebek ismiyle geliyor aslında birden içimize en sinen de bence onun için doğrusu olan .Biz eşimle anlaşma yapmıştık ikinci kızımız olursa ismini eşim belirleyecekti öyle de oldu kafam o kadar rahat ki hiç isim dahi bakmıyorum artık 😄
Rojdiyebiri Lodoss benim de kızım olacak seçeneklerimizi söyliyim belki oluna giden olur Rozalin Ronya Roza Lavin Hîva