gulsahceylin Kızlar 6+2 günlük hamileyim 2 gün önce alttan ultrasonla kalp atışını duydum dünden beri kaşık ağrım bel ağrım geçti birden bire normal mi
mlnbcgl gulsahceylin evet ara ara adet ağrısı gibi oluyor bazen geçiyor 2-2,5 aya kadar sürdü galiba benim.hatta hep kan geliyor mu diye gidip bakıyordum bazenoldum mu acaba diye hamile olmama rağmen 🤣
paril34 gulsahceylin vücudun Gebeliğe Uyum Sağlıyor Canım Artık Yavaş Yavaş Benim mesela 8+6 sonrası Belirtilerim Bile Kesilmişti 🥰
blnmyld gulsahceylin Olur normaldir sürekli ağrı olacak diye bişey yok kanama ve çok şiddetli ağrı vs varsa durum değişir
gulsahceylin berendemir 2. Hamileliğim birde kızım var ama her şeyi unutmuşum o güne kadar sürekli vardı şimdi birden kesilince panik yaptım
gulsahceylin paril34 benimde kesildi birden ama çok erken diye bi kuşku düştü içime ya pazartesi giderim büyük ihtimalle kontrole
paril34 gulsahceylin endişe etme canım doktora benim belirtilerim aniden kesildi dedim ilk gebelik benimde dodktor bana keyfini çıkar dedi bebeğin sana uyum sağlıyor dedi her gebeye nasip olmaz dedi Normal Yani Keyfini Çıkar 🥹🤍
gulsahceylin paril34 benim 2. gebeliğim 22 aylık bir kızım ama sanki üzerinden çok geçmiş gibi umutmuşum kalp atışını duyunca ilkinde ki gibi tedirginlik hemen yüklendi 🥹🥹