Meral_63 Nasılsınız bacılar durumlar nasıl bel ağrısı dans başka şikayetim yok bide akşam olunca erken uyuma isteğim var Sizlerde nasıl mide bulantısı kusma falan var mi 🥲 Aşerme türleriniz nasıl 🍏 Cinsiyetler beli mi 💙💓
aysesssk Meral_63 biz 13+3 üz cinsiyet bi kaç güne belli olacak aşerme tatlıdan yana hiç bi belirti kalmadı akşamları sadece çok hafif bulantı dışında
SuEr_Tu1512 Meral_63 Bugün tam bir 🥑 oldukkk 🥲 Bulantım azaldı şükür ama sırt bel ağrım, kol bacak ağrım çok, arada boğazım yanıyor, uyku isteği halsizlik de devam ediyor 🥺 Prensesim olucak çok şükür🧚🏼♀️💖
eeffkk Meral_63 14. Haftadayım. Bulantı kusma vs şükür hiç olmadı ama ilk trimester uyku hali çok yapmıştı biraz azalmaya başladı o da. Cinsiyet belli erkek olucak 💙 aşerme olayım çok şiddetli değil arada tatlı istiyor canım. Beslenmeye çok dikkat etmeye çalışıyorum 1 kilo aldım şuana kadar bebiş 100 gram olmuş 😂
melodietriste Benim kasıklarım ağrıyor ya yani hareket edince koltuktan kalkarken yada arabaya binerken bacaklarımı zor açıyorum 🥲 aşermem yok 🥲 bebeğimi tam olarak hissedemediğim için hep aklım onda çok merak ediyorum iyi mi diye 🥲 sabırsızlıkla ayların geçmesini bekliyorum 🤲
pembeniz Kasık ve bel ağrım var bir kaç gün önce hafif lekelenmem oldu(bir şey yokmuş şükür) , gece erken yatma isteği bende de var. 12+5haftalık olduk 13+2de kontrol var bakalım. Aşermedim henüz ama ara sıra canım bir şeyler çekiyor.
Meral_63 pembeniz acı tuzlu çekiyor benim canım 15+1 cinsiyet öğrenmedim pazartesi günü gidecem ama bakalım inşallah öğrenirim
Meral_63 pembeniz özele gittim 12 haftalık göstermiyor dedi 🥹 bunda devlete gidecem bakalım inşallah öğrenirim 🥲 inşallah bende buradaki arkadaşlar gibi oğlum oluyor postu açarım hayırlısı hangisiysw o olsun inşallah
Meral_63 _Mother_ pazartesi günü gidecem 🥹 çok heyecanlıyım ya 🥺 gönlüm erkekten yana ama kızda olsa güzel olur rabbim neyi nasip ederse o diyecem bakalım inşallah istediğimiz olur
eeffkk Meral_63 özele mi gittiniz devlete mi acaba ? Ben 10. Haftadayken doktor tahminde bulunmuştu 11 de fetal yaptırdık kesinleşti doğru tahmin etmiş doktorumuz cihaz iyiyse şak diye görüyorlar.
eeffkk Meral_63 o yüzdendir. Şimdi takipli doktorunuz ordaysa memnunsaniz da doktordan artık değiştirmekte olmaz tabi yoksa isterseniz başka bir hastaneye doktora geçin diye tavsiye ederdim. İnşallah bir sonraki kontrolde belli olur Allah gönlünüze göre verir