Bir gun tekrardan buraya doğum hikayesi yazacaksin deselerdi belkide hayir imkansiz derdim :)).
5 sene sonra yeniden burda olmak ve 9 ay sonra adaya veda etmek.
17 eylul sabahi 41+0 olduğum icin doktorum miladini doldurmus bebek diye yatisimi verdi. Çati kontrolu vs bebegin cok uzun olduğunu, normal dogurmak istersen suni deneye biliriz dedi. Bir şans deneyelim dedim ve 9 bucukta bana rahim ağzı gevşetici takıldı alltan. Saat 14:30 kadar hic acilmam olmadi. Doktorumda daha fazla yipratmak istemiyorum seni cok uzun sürer belliki cocukta icerde stres olmasin diyerek acil sezeryana aldi🥺4200 olarak ölçtüğü bebeisim 3700 olarak . 15:15 de doğdu bnm miss kokulu kızcem. Enfeksiyona bağlı olarak iç kanama olmusum. 8 saatlik bir yoğun bakımdan sonra bebeğimi tekrar gördüm. Şimdilik her sey yolunda şükür. Bugün taburcu olacagiz insllh🙏. Kız bebek, erkek bebek normal doğum ,sezeryan doğum deneyimlemiş biri olarak sadece şunu söylemek istiyorum Annelik çok zor bir meslek🥺🥺uğruna ölüme bile katlana biliyorsun. Ama netice her seye degiyor iste. Burada bebişini bekleyen butun annelere kocaman sariliyorum🤲🏻🙏Rabbim hepinize bu yolculukta yar ve yardımcı olsun. Ewt zor mu zor ama geçiyor iste bir şekilde. Sağlıcakla kalın🌸🌼