hicranguvenaks Kızlar hafif adet sancısı gibi ağrım var karnımda ve belimde 37+3 olduk erken mi acaba yalancı sancı mı? 🥹
elisasare hicranguvenaks benimde vardı 37 de oluyor genelde aynı adet sancısı gibi gittim yalancı sancı dedı yinede için rahat edecekse görün bence
0209almira hicranguvenaks Benide o sancı uyandırdı mide yanması mide bulantısı karında sertlik sancı bı karnıma bı belime vuruyo hastaneye gitsem mi diye düşünmüyo değilim
Kanatlarimruhumda hicranguvenaks düzenli olması önemli. Kasılmalar diye bir uygulama var onu indirin süresini ve aralığını ölçün. Bunu yaptıktan 1 saat sonra suyum gelmişti ilk gebelikte 🤭
hicranguvenaks elisasare yarına kadar bekliyecem canım yarın da aynı devam ederse gidip açilmama baktircam bakalım hayırlısı 🥹
hicranguvenaks 0209almira git bence bacım ben de gidicem açilmama baktircam su var mı yokmu hafif enfeksiyonum olduğu için anlayamıyorum yarına kadar bekliyecem akşam acilde baktircam
0209almira hicranguvenaks Şükür ki geçti ya yalancı sancıydi galiba 😁 biraz sürdü de sonra rahat rahat uyuyabildim şuan bı sıkıntı yok
hicranguvenaks 0209almira bacım benim nişanim geldi sanırım sarımsı biseydi uzun zamandır öyle bir akıntım olmamıştı bu gece gidip baktircam 😢