didaa Kızlar mide yanmasından uyuyamıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor Gaviscon şurup içiyorum soğuk süt içiyorum ama hiç biri fayda etmiyor iki gündür yemek yemeye korkar oldum su bile içemiyorum 28 haftalık ikizlere gebeyim 😣
feyz1239 didaa Askım cok sükğr ilerlemişsin sormana bile gerek yok rahat ol her doktor okeyliyor yazık sanada ya
lokismommy feyz1239 direkt mide bulantısı ve kusma yaptı mahvetti beni 🥲sorun bende de olabilir 34+2deyim 13ten beridir midem yanıyor ve 8.haftadan beri kusuyorum ne mide koruyucular ne şuruplar verdi doktorum hiçbirine de bana mısın demedi bugün inanılmaz bir yangın var midemde tahin deneyim dedim baya öneren olmuştu o daha da yaktı boğazım acıyor kaç saattir çaresizim artık😅
didaa feyz1239 gerçekten çok acı çekiyorum 😢 uyuyamıyorum bu sefer gün içinde sürekli depresif oluyorum sebepsiz şeylere ağlıyorum😢
feyz1239 didaa ya kıyamam sana gerçelten her doktor izin veriyor biraz rahatla en azından çiğneme tableti zaten bebeğe hiç zararı yok canım al hemen ben düşün saha ilk ayımdaydım doktora gitmeye öecalim yoktu aldım rahatladım sonradan söyledim bişey olmaz alabilirsin günde 6 7 taneye kadar dedi
didaa feyz1239 Doktorumla her muayenede konuşuyorum bu durumu bana yeme içmene dikkat edeceksin diyor. Yağsız baharatsız yemek olmuyor ne yesem midemi yakıyor ne yapacağımı bilmiyorum ama sabah olsun ilk işim doktoruma sormak olacak😣 ikiz hamilelik olduğu için doktoruma danışmadan hareket etmek istemiyorum
didaa lokismommy bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor ne yaparsan yap mide asidi yemek borusuna kaçıyor gerçekten şimdiye kadar yaşadığım en zor şeylerden biri😣
feyz1239 lokismommy ah kıyamam Rabbim sana kolaylık versin cok dua edicem sağlıkla bebeğine lavuş insallaj
feyz1239 didaa evet gebelik reflüsü malesef daha benim bebeğim kücücük olduğu halde tüm midem yemek borumda boğazımda vallahi bak
didaa lokismommy bende aynı şekilde gerçekten Rabbim yardımcımız olsun😣 bebekler iyi olsun her şeye katlanırım orası ayrı bir konu tabii ki ama insanın canı çok yanıyor😣