kader_00_ pofidikanne sormaaa benimde kocam evdeyken öyle oluyor kahvaltıya bir çeşit beğenmiyor öğleden sonra çay ister yanin da aparatif bir şey ister illa ki akşam yemeği de artık Allah’a emanet 😀
lokismommy kader_00_ o zaman dün akşam yaptığım menüyü söyleyim kıymalı patates graten bol beşamelli 🤌🏻pirinç pilavı kaşık salata
leylalin kader_00_ Dün pizzaydı,bugün köfte makarna,yarın ve pazar için hangisi hangi gün olur bilemem kuru fasulye ve mantı var. Bizde genelde kolay ve tek çeşit olur.
kader_00_ leylalin yapacak bir şey yok valla ben pişiriyorum yemek bu diyorumm yiyorsan ye yemiyorsan yeme mecbur kalınca yiyo 😀
linababy10 Kızlar menüleriniz okumak çok keyifli ya 😍 şeker diyetinde olduğum için çok sınırlı bir şekilde yiyorum ve doymuyorum artıkkkkkkk 😭😭😭
sumeyye6506 kader_00_ benim aklımda dolma cacık kavun bide kızartma et var karman çorman bişeyler işte
hunilii kader_00_ önceki akşam kıymalı biber/kabak dolması vardı, dün akşam oğlan seviyor diye kıymalı pide yaptım bugüne yeöeğim yok valla hiç yapasım da yok ama çocuk olunca mecbur bir şeyler yapıcam bakalım nasip😅
sumeyye6506 kader_00_ her an karar değiştieebilrim eşimin iş yerinde yediği yemeklerle aynı olmasın diye