mucizemmm46 cuteregina süt sağdım diyelim sonra bebe uyandı bu sefer göğüs boşaliyo mecbur sagdıgımı vercem galiba
_Ebrukaracan06_ Benimde öyle sabah sert gündüzleri yumuşak ama bizde meme reddi var sagım yapıyorum bide mamayla destekliyorum
mucizemmm46 _Ebrukaracan06_ anladım canım mama neden çok önerilmiyor anlamadım o da doyuruyor kilo aldırıyor büyütüyor değil mi
mucizemmm46 sum_doa Anladım ben o zaman günde bir defa bile olsa sağım yapayım mesela az önce yapmıştım 1 saat boyunca 60 ml çıktı anca sonra onu verdim içti sonra tekrar ağlamaya başladı doymadı
Gks_01 mucizemmm46 her zaman açlıktan emmezler ki ağrısı olur , uykuya geçer , sakinleşmek ister , gszı vardır vs vs vs . Bez sayısından , kilo alımından anlayabilirsiniz doyup doymadığını benim de geceleri göğsüm sertleşiyor akıyor gündüzleri yumuşacık
sum_doa mucizemmm46 1 saat boyunca derken kesitinsiz mi 20 dk sağ 20 dk ara ver 10dk sağ 10 dk ara ver bu şekilde ilerle her emzirmeden sonra sağım yapabilirsen daha faydalı olacaktır inşallah
sum_doa mucizemmm46 mama önerilmiyor değil de son çare olarak veriliyor her yol denenip gerçekten süt yetersizliği varsa yapılacak hiçbir şey yok mamayla beslenen de bebek de gayet sağlıkla mutlu huzurlu büyüyor ❤️
_Ebrukaracan06_ mucizemmm46 gece emdiği anne sütü daha çok kilo aldırır diyer türlü desteği kilosunu alır kuzum
mucizemmm46 sum_doa evet kesintisiz en fazla 5 dk beklemişimdir de 20 dakika yapıp 20 dakika bekliyim mi
sum_doa mucizemmm46 evet canım birini sağ 20 dk diğerine geç o sıra öbürü dinlensin sağ sol ilerle toplamda 30 dk sağım 30 dk dinlenme olsun
mucizemmm46 _Ebrukaracan06_ anladım iyi olur inşallah her emzirme sonrası sağım yapmaya çalışsam artar galiba vücud bebegin emdigi kadar mı süt ürettiiyoooo
kincikupelikiz mucizemmm46 siz yorulduğunuz için gün içinde evet süt üretimi akşam yavaşlıyor ama bebeklerde de bir dönem akşam huzursuzluğu oluyor sırf sütle de alakalı değil. Uyku saatlerine yakın bi ağlama krizi yaşıyorlar sosyal medyada da doktorlar çok bahsediyordu belli saatlerde ağlar sürekli bir dönem. Siz bol su içmeye dinlenmeye çalışın uyumasanız bile uzanın gün içinde öğle vakitlerinde falan