zeynebzeyneb muzeyyenkaraca bende şuan öyleyim Ama acaba yediklerimden dolayımı Sökülüyor onu anlamadım Tam ishal gibi değil tabi Ama Şuan 38+4 üm 1 haftadır sancılarımm var nst çıktı. 3. doğumum diğerlerinde unutum Böyle birşey yaşanmışmıydı :) bunu bende merak ediyorum
annisno4 muzeyyenkaraca normal vücut doğuma hazırlanıyor. İki doğumumds da son haftalarda ishal oldum
beneklikartal muzeyyenkaraca doğum öncesi vücut hazırlıyor kendini o yüzden ishal olunuyor ama başka sebepleri de olabilir örneğin ben antibiyotik kullandım tek kullanımlık idrar yolları için sonra ishal oldum son haftalarımdayım sancıda oluyo ishal karın ağrısı mı sancı mı ayırt edemiyorum
muzeyyenkaraca zeynebzeyneb benim de 37+5 ishal oldum bugün ilk gebelik çok merak ediyorum heyecanlandım 😄
seraparslan Normal ishal olmak özellikle son zamanlarda çoğu gebeliklerde beklenen bir durum bu benim 2. Hamileliğim ve ikisindede son ayda ishal oldum şuan 38+2 deyim
muzeyyenkaraca seraparslan ikisi de gününde mi doğdu ya da ishal olduktan hemen sonra mı başladı doğum
seraparslan @"muzeyyenkaraca kızım erken doğdu 35 haftalık ama şuan 38 haftayı geçtim bu bebeğimde erkek
behiyearslan seraparslan Benım ılk gebelık kız 37.3 gelen yok kız erken gelir dıyolar birde sancım ağrım da yok 😌