elfkrkmz bebeğin ömrü kısalır derlermiş hurafe tabi de kuaförüm beni çok korkuttu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Nazlimom elfkrkmz Bebeğin ömrü saç kesimine mi bağlı? Allahtan baska kimse bilmez saçma sapan şeyler, baska kuaföre gidin😅
gamzeli__ elfkrkmz bende kendim kuaförum Hamileyken çokda güzel saçımı kestim Hamile müşterileriminde kestim Saçma sepelek batıl inançlarla kendinizi sıkmayın
Nilozof elfkrkmz Ay tövbe tövbe batıl kesinlikle. Ben de kendim kestim daha 2 aylık bile değildi. 28 hafta oldu sağlıkla elhamdülillah 🤍
beeetul elfkrkmz Çok saçma geliyor bana bu saç kesme meselesi. Rabbim o canı vermiş o isterse geri alır, saç kestirdik diye olacak şey mi Allah aşkına. İçiniz rahat bir şekilde saçınızı kestirin 🌸
ARYa143 elfkrkmz kuaför işine baksın, Allah’ın verdiği ömrü saç mı belirleyecekmiş töbe yarabbim 🙄🙄 insanları geçtik artık saçı kesecek kişi de bu hurafeyle söylüyosa okuma oranı için çok üzgünüm🤦🏻♀️😂💕
gunes866_ elfkrkmz bem kestim çok bunaltıyordu kırık çoktu. O mantıga göre tırnak ts kesmeyelim o zaman ne bileyim kaş ya almayalım sonuçta onlarda vücuttan ayırdıgımız şeyler