rumeysatk Yasminelaaa doğumdan sonra şekeriniz düzeldi mi acaba birde hangi haftada oldu doğumunuz ? Bende insülin kullanıyorumda
Yasminelaaa rumeysatk 38 haftada oldu dogumum doğumdan hemen sonra düzelmedi ama vücudum toparlandıkca düzene gırdı zaten hastaneden cıkınca ünsılını bırakmıştım
rumeysatk Yasminelaaa insülin kullanırken arada şekeriniz yüksek çıktığı oluyor muydu acaba. Umarım bende de doğumdan sonra kalmaz sabah 5 akşam 6 doz oluyorum doktor dozların düşük dedi ama çok korkuyorum
zelis_6034 ikincikez geçen hafta yaşadm kontrol diye gittim gebelik zehirlnmesi geçiriyosn diye nefes almdn sorgulmdm sezaryana alindm tansiyonm 18 di hiç farketmedm ayaklarm ellerim şişiyodu sadece bir hafta hastanede kaldm tansiyonm düşmedi şuanda da hala oynuyo çok zor bir süreçti siz ihmal etmeyin
ikincikez zelis_6034 çok geçmişler olsun Rabbim şifa versin bende korktum ya🤲😭 tansiyon ölcturuyorum eczaneye gidip sabah akşam 11/6 11/7 çıktı çok şükür de tabiki kontrolde sorucam tekrar kontrole kadarda hem tansiyon hem belirtilere dikkat edicem kontrolüm cuma sabah 10 da
zelis_6034 aaaaaaaveannesi dikiş yerin kac gunde iyileşti hiç kan gelmesi gibi bişey yaşadnz mi nasl bakm yaptnz
aaaaaaaveannesi zelis_6034 dikişlerde ilk kaç gün böyle leke leke kanama oluyor benimki yaklaşık birayda toparlandı
zelis_6034 aaaaaaaveannesi igne ucu kadar bi yerden kan geliyo diger taraflari kapanms ama korktm ya kan gorunce
aaaaaaaveannesi zelis_6034 benimde öyle oluyor ama siz yinede doktora görünün kaç günlük sezeryanlısınız
zelis_6034 aaaaaaaveannesi 9 günlük ilaç kullaniyorum şuan tansiyon ilaci kan sulandirici acaba onlarn yan etkisi olabilrmi
aaaaaaaveannesi İçerde pis kan bazen kalabiliyor ben 4 sene önce olmuştum sezeryanı 2. Gebeligimde şuan üçüncüye gebeyim o zmn 3 gün böyle saç kılı gibi ince hortum karnımdaydı
rumeysatk Yarın 35 haftalık oluyorum. 2 gündür bebek hareketli ama kıpır kıpır değil büyüdüğü için mi ya. Sabah akşam hissediyorum ama sanki eskisi kadar değil. Psikolojik olarak mı böyle geliyor normal mi
Yasminelaaa rumeysatk benım cok yuksekdı ünsıle rağmen düşmüyordu halen cok yüksekti 4 defa 18 ünite vuruluyordum ona rağmen cok yüksekti ama sukur bebegıme şeker geçmemişti
rumeysatk Yasminelaaa sizin adınıza sevindim. Bende ilk gebeliğim diye çok korkuyorum ama böyle doğum yapanları görünce motive oluyorum. Arada sırada yükselen değerler korkutuyor 🥹
Yasminelaaa rumeysatk Allahını izniyle bırsey olmaz benım cok fazla yüksekti allahın ıznıyle bırsey olmadı sizde saglıkla alırsınız ınsallah