kubos_29 kızlar 18haftalık hamileyim artık işe gitmek o kadar zor geliyorki suan uyumamak için kendimi zor tutuyorum😏ne var yani hamile bayanlara ögleden sonra bir kac saat erken cıkma izni verseler😏
Menis21 kubos_29 😁😁😁 Aynen vallah bende içim uyuyor biri bisey sorsa saçma saçma cevap vericem yani o derece.
Duygu85 kubos_29 şunanda gözlerim kaydı sorma birde ben Progestan içiyorum uyku halim ciddi çok Allah yardımcımız olsun arkadaşım
Minikkusssss kubos_29 bende çok sinirli biri oldum bana soru sormaya geldiklerinde gıcık oluyorum kimse bana dokunmasın oturup eve gideyim istiyorum 😂
Miray80 kubos_29 tutamıyorum ki bazen bi bakıyorum öylece içim geçmiş başımda birileri bekliyor 😂🤭 masada beş dk uyumak bile o kadar iyi geliyor ki, hemen eve gidip uycm diyorum tabi eve gidince de işten güçten uyumak yok, artık gece ne ki uyuyabildiysek 🥴
kubos_29 CCDGN simdi naslsnız peki ben 4 bucuk aylık olmama ragmen inanılmaz uykusuz hissediyorm kendimi
Flyk Bir yandan yyku bir yandan mide bulantisi cok fena, ben 4.ayda gecer diyordum gecmiyor mu yanii 😔 bir de kimseye soylememis oluyoruz daha, toplantilarda falan cok zor
Zynpdmrlp Bende çalışıyorum benim iş yerim 8/17 çalıştırıyor ve 1 saat iş 1 saat mola veriyorum hafta sonuda tatil Allah yardımcın olsun
Flyk Turkiyenin kiymetini bilin kizlar, ben orta dogu da calisiyorum ve dogum izni sadece 2 ay 😕 genelde son dakikaya kadar calisiyor insanlar
kubos_29 Miray80 aynen iş yerinde eve gideyim hemen yatıp uyuyacam diyorum eve gidince yemek bulasık namaz zaten gün bitiyor☺️