esmacuk yigido_58 benim bebeğim 34.haftada makat gelişti,36.haftada gittiğimde baş gelişe döndü,öyle egzersiz falan da çok yapmadım bebek dönmek istiyorsa dönğupr gerçekten şuan da bunu düşünüp kendinizi strese sokmayın 🥰
yigido_58 esmacuk ben şuan hiç eğzersiz yapamıyorum evde dinlen dedi doktorum bebeğimin keyfi nasıl isterse öyle demek ki ☺️☺️
cansu_can35 uykucukoalaanrs gerçekten hiç sormayın 😂eltim her hafta bebek gelişimi nasıl önde mi gidiyor benimkiler hep 2 hafta öndeydi diyor kimisi lohusayken annen falan kalmasın tek daha iyi diyor delircem😂😂😂😂
uykucukoalaanrs cansu_can35 bide böyle övünenler var benim şöyleydi böyleydi 🤦🏻 önde olması hiçte iyi bişey değil benim de önde gidiyo normal doğum zorlar dedi doktor sağlıklı olması önemli
cansu_can35 uykucukoalaanrs kesinlikle anne bebek sağlığı herşeyden önemli, valla bizim bebek yüzünü hiç göstermedi zaten çok meraktayım inşallah sağlıkla biran önce zamanında doğar da hem herkesin çenesi kapanır bende böyle atıp tutmaktan kurtulurum 😂