rmys_umay 33.hafta da bebeğin karnı 3 hafta geriden geliyor dediler bu durumu daha önce yaşayan var mı ya da bilen sonuçları ve riskleri neler neden bu şekilde oluyor ?
ayox rmys_umay benimde karın çevresinde 10-12 günlük gerilik var.plesanta tam bebeği beslemior olabilir genetik olabilir.. sıkı takip yapıyorlar bu durumda..benim her hafta iki kere takip yapıldı devam da ediyor..nst doppler ve akımlara bakıyorlar..37de doktor alacak haftaya artık…takiplerinizi sıkılaştırin..ins sağlıkla kucaklayin…
rmys_umay ayox teşekkür ederim canım inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 2 hafta geriden geliyor benim ki de sadece takip edicez dediler her haftaya döndü benim kontrolüm de çok belirsiz herşey
ayox rmys_umay sadece gelişim geriliği varsa korkmayın içerde tutabildikleri kadar tutarlar..bende şu azligida olmaya başladı o sebeple 37de alacak doktorum.ilk gebelikte de vardı gelişim geriliği ama kızım 38+2 de kendi sancimla fln doğdu gerçi ters geliş olduğu için sezeryan oldum yine ama erken almamisti
cisellaa Bende aynı durumu yaşıyorum bebeğin sadece karın çevresi 2 hafta geriden geliyor geri kalan herşey normal ama doktor 37. Haftada yada 2 buçuk kiloya ulaştığında alalım dedi umarım kilo alır 32 hafta 1600 gram görünüyor çok mu zayıf sizce
rmys_umay cisellaa doktor normal dediyse kilosunu çok takma kafana benimkide kilo olarak geriden gidiyor yarın bende tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktor bana alalım demedi sadece takip edeceğiz dedi kan akımlarını sor iyidir inşallah
cisellaa rmys_umay kan akımları dopperler vs bebeğin karın çevresi hariç herşey normal ilerliyor bakalım bekliyoruz büyümesini
Birbahargunu cisellaa her seyi normalse korkmayın benim de öyleydi iki hafta geriden geliyordu karın çevresi 39 da normal doğumla doğdu 2900 gr doğdu ama sonra çok güzel aldı hala kilosu iyi 3 yaşında şimdi o yüzden korkmayın çok ekstra sorun çıkarsa hiç beslenmezse faln alıyorlar doktorum çok rahatlatmisti beni o yüzden ben de size yazmak istedim
denizkizi06 Benim de şuan aynı. 31.haftadayım 1300 gr. Karın çevresi geriden geliyor 3 hafta. Bir de bir haftadır yatırarak takip ediliyorum. Gün aşırı bazen dopler ve her gün nstle Umarım güzel biter süreçlerimiz
rmys_umay denizkizi06 bebeğe kilo aldıracak şeyler ye mutlaka muz kaşar peyniri yumurta badem bunları tüketebilirsin sola doğru uzan ve dinlen bunlar işe yaramış bende biraz doktor bu hafta daha iyi dedi bunları yaptım