Bugün oyle tek başıma otururken yanıma bir kadın geldi 50 yaşlarında ve yanında 17 aylık bi erkek çocuğu var ben ona torunun mu diye sordum oda bana hayır oğlum dedi.. Şok oldum dedim tek çocuk mu evet dedi, 14 yaşında evlendi 36 yıl mücadele verdi yer yolu denemiş ama olmamış bu süre de de sürekli düşük yapmış 36 yilin sonunda anne oldu… Evet bizlerde mücadele veriyoruz bazen çok yorulduk bazen çok bıktık diye söylenip isyan ediyoruz ama Rabbim bizim için öyle ince ince kademe kademe yol ciziyomus ki bizler bunun farkına varmayıp imtihanda olduğumuzu düşünüyoruz, ama halbuki her nasip vaktine’ her vakit nasibine esirdir, herşeyin bi vakti zamanı vardır, bende 2 yıldır mücadele ediyorum artık yoruldum deyip herşeyden elimi ayağımı çektim bi düşüğüm var ondan sonra bi daha hiç hamile kalamadım artık ümidimi kestim çocuğum olmicakmis ben anne olamicakmisim anneligim yarı da kalmış gibi hissediyordum taki bugün bu kadinla tanışana kadar, sanki Rabbim bana o kadını yollamista tekrar hayata baglanmami sağlamış gibi, evet bugün çok ama çok duygusal günümdeyim, asla umudunuzu kesmeyin güzel anne adayları 🙏🏻🤍