gecekusu29 muhendistenfikirler ben beğeniyorum yanına başka bir isim ile,instagramda birinde görmüştüm oğlum olsa düşünürdüm
muhendistenfikirler gecekusu29 ben de instagramda bakayım dedim ama genelde Rümeysa isimli kızlar rumi kullanıcı adını almış erkek göremedim ya da kaçırdım. Yabancı bir kız gördüm sadece
muhendistenfikirler sum_doa canım ben düşünmüyorum zaten bana da arkadaşım söyledi yeni öğrendim 😂 Hatta bana önerdi yok ben beğenmedim maalesef dedim Biz Milan düşünüyoruz oğlumuza 🩵
seherxxx muhendistenfikirler Beyonce nin küçük kızının adı. Romalıların Anadolu için kullandığı ad hiç cevremde duymadım
muhendistenfikirler seherxxx evet öyleymiş arkadaşım söyledi bana da bilmiyordum. Mevlana’dan geliyormuş çok güzel aslında ama ben beğenemedim 🙏🏻 Tanıdığı olan var mı diye merak ettim
sum_doa muhendistenfikirler ay milan gayet güzel çok hoş geliyor kulağa oğlan isimleri de güzel ya 🥹❤️ iki kızdan sonra oğlan mı doğursam 😂😂
muhendistenfikirler sum_doa milan ismini beğenmedi arkadaşım da küçük bir münakaşa ettik diyebilirim 😂 Ben Rumi’yi beğenmedim soyadımızla da düşününce ama koyanlara saygım sonsuz Mevlana’dan geliyor sonuçta 🙏🏻
vanilyalibuse muhendistenfikirler hiç duymadım 🥹 anlamı “Anadolu’ya ait”, “Anadolulu” veya eski dilde "Romalı"anlamına geliyormuş, tek bildiğim Rumi Mevlana Celaleddin Rumi 🥹
muhendistenfikirler vanilyalibuse evet Mevlana’dan geliyormuş canım. Bana da bir arkadaşım önerdi oğluma koymam için de beğenmedim soyadımızla da düşündüm. Milan ismini beğendik biz başından beri😊
muhendistenfikirler vanilyalibuse inşallah canım benim, prensesimiz de sağlıkla gelsin🩷 Profilde Zeynep yazıyor sanırım belli oldu sizin isim de😍
gecekusu29 muhendistenfikirler ahsenfilm’in oğlunun adıydı eski jenerasyonda bu isim yok 1-2 yıldır nadiren.
fikretbaciniz Ben sana küstüm sen bana cevap vermedin @muhendistenfikirler lanet oslun bu hayat lanet olsun bu swvgiö sen niye beni sevmedin😀😛
muhendistenfikirler gecekusu29 evet gördüm şimdi yani kulağa kötü gelmiyor aslında güzel bir isim. Mevlana’dan dolayı taşıdığı manevi değeri düşününce koyulabilir bir isim