SuEr_Tu1512 Serapmom1 Tek erkek diyen sensin şuan 🤷🏻♀️ bacakı arası dolu mu peki. Keseye göre cinsiyet belli olmuyor ya😆
Serapmom1 SuEr_Tu1512 bana erkek geldi, tabi tahmin üzerine 😇 benimde erkek kesem yapısı böyleydi 😅 sonucu bende merak ettim öğrenince haber ver 🫶🏻
SuEr_Tu1512 Serapmom1 Öğrendim yaa doktor kız dedi 🤦🏻♀️ genelde yuvarlak keseye kız, fasulyeye erkek diyorlar. Benim ilk oğlumun kesesi yuvarlak, ikinci oğlumun fasulye o yüzden kız kesesi olmasa da ben inanırım yani
Serapmom1 SuEr_Tu1512 hayırlısı olsun canım 🫶🏻💕 benim kesede öyleydi, yuvarlak değildi, nasip herşey 😍🥰
annebali0 PrensAnnesi55 burda peki diğer fotoda üçgen şeklinde çıkıntı gördüm doktorun tahmini oldu mu
PrensAnnesi55 annebali0 Tahmin edemedi ne kız ne erkek dedi sadece kordon olduğu söyledi bacak arasında başta erkek der gibiydi sonra muayene sonlarına doğru bacak arasına baya baya inceledi o zaman da ben boşluk gördüm ama emin olamadım
annebali0 PrensAnnesi55 evet ikincisi foto kesinlikle kordon zaten belli pipi böyle olmaz ama ilk resimde üçgen şeklinde çıkıntı var benım postuma gir suan bende senınle aynı durumdayım 😂😂 ama erkek gibi geldi bana senın
PrensAnnesi55 annebali0 benin erkekler de direk gördüm 13 hafta olduğuna rağmen banada kız gibi geldi nedense😂
annebali0 PrensAnnesi55 ama işte bazen kordon kapatabiliyor tam gözükmeyedebiliyor kızda olabılır ama herkez bu üçgen çıkıntıya erkek diye yorumluyor postuma girin bakın sizde bir nubumuz düz ama çıkıntı var hatta yorumlarda bir iki tane daha fotomuz var
PrensAnnesi55 annebali0 Bizde boş gördük kordon oldu cok belliydi yakinlastirinca 3 çizgi görünür gibiydi çünkü baya inceledi sonlara doğru
annebali0 PrensAnnesi55 olabilir bende postunuzdaki çıkıntıdan şüphelendim başka foto yok dimi tabi birde siz canlı ultrasona gırdınız bacak arasını daha iyi görürsünüz videoda.. bizimde nub düz üç çizgi ama arkadaşlardan nub düz üç çizgi olanda erkek bebek bekleyenlerde var bende bilemedim kararsızım fotolarımızı inceleyin bakalım fikir olur belki sizede
PrensAnnesi55 annebali0 Seninkide hem kıza hem erkeğe benziyo gerçekten anlamadim gitti 15 haftalık olduğuna ragmen net çıkıntı belli olurdu erkek olsaydi bide 3d bakdi dna test aldi cinsiyet bakmak için bakalim
annebali0 PrensAnnesi55 Hıh işte inanın suan benimkini merak eden çok kişi var çünkü nub Nub düz üç çizgi evet var ama vıdeoda melela fotoları videodan aldım tamamen mesela vıdeoda bu çıkıntı var kaybolmuyor uzunca baktı doktor bakalım ama ya bizim doktor kız gibi dedi ama bu arkadaşımız @temmuzonbir doktoruna hatta gösterdi dün kordon degıl klitoriste bu kadar büyük olmaz bence demiş kafam iyice karıştı gitti 🙂🙂☺️