Gks_01 sum_doa emzirme benim de travmam oldu bu ladar zorlanacağımı düşünmezdim . Lohusa depresyonuna girdim o ladar kötüydü ki şuan farkına varıyor insan o hallerinin
Gks_01 sum_doa valla öyle doğumum 18 saat sürdü ama öyle böyle geçti emzirme resmen sınav gibiydi 34 haftalık foğurdum emme refleksi gelişmemiş 1.5 ay uğraştım psikolojim bozuldu şimdi 4 aylık olacak meme reddi yaşıyoruz valla ağlıycam artık
Tugceasel21 sum_doa Emzirmeyi sadece kızımda çok sevdim sütüm baya vardı ama 2 ve 3 çocugumda sevmedi hiç olmadı nerdeyse tek meme emidiler yetmedi kaç 1 yasında olan erkenden bıraktı çok üzüldüm hala üzgünüm hiç artmadı 🥹
sum_doa Tugceasel21 ben var olan sütümü ilaçla kestirdim bacım bıktığım için emzirmekten allah affetsin amin 🫠
Kiraz53 sum_doa bende sevmiyorum 2021 den beri boş kalmıyorum 3 cocugum var suan aşırı derecede emzirmeyi bırakmak istiyorum ama kizim birakmiyo 😔😔 yenidogan bebek gibi her dakika kucağımda
sum_doa Kiraz53 yemin ediyorum bak berbat bi his dişi olan bebeğin yenidoğan gibi bık bık emmesi ruhum sıkıldı düşününce 😥
bebek_31 sum_doa niye linclenesin zaten en zoru emzirmek ilk 2 hafta jilet kesikleri gibi oluşan yaralar neden kimse lohusalik dönemindeki bence en önemli olan şeyi yani bunu anlatmıyor? İçimizden sanki bir şey sökülüp atılıyor acıdan 😥
sum_doa bebek_31 ay ben keyfimden emzirmeyi kestim erkenden diye neler dediler bana bir bilsen heeyyy kulaklarına inanamazdın 🤣
bebek_31 sum_doa Kimin ne dediği o kadar da önemli olmamalı, sen kendini bildikten sonra kimsenin haddine değil anneliğini sorgulamak🌹
bebek_31 sum_doa 😅 rabbim kazasız belasız hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🫠