baltuntas htcbnbn doğum haftanız geldi sayılır içiniz rahat olsun bebeğiniz ile sağlıkla kavuşun inşallah 🌷
ikincikez htcbnbn acaba kaç çıktı tam idrarda protein ve 24 saatlik idrarda protein ayrı ayrı ikisi de referans üstü çıktı da benim o yüzden merak ettim
fadimeinci htcbnbn geçen hafta gittiğimde suyu normal dedi farklı bi doktor öyle deyince 2 hafta sonra gel dedi bende merak ediyorum bakalım ne dicekler. Coraspin kullanıyor musunuz peki böyle olunca, normalde 34. Haftada bıraktırıyorlar ya ?
htcbnbn sosidemircan sizede gelmiş geçmiş olsun, inşallah bebişler sağlıkla dünyaya gelir çok sağolun
ikincikez htcbnbn anlıyorum benim üçüzlerde çıkmış tansiyon takibi istediler hastanenin referans değeri 140 Muş da o yüzden yüksek dediler sizinki çok yüksekmiş Rabbim yardimciniz olsun artan birdeymi bu değer onu da bilmiyorum iki günde idrarda protein de iki değer artmış referans üstüne çıkmıştı ondan istediler hatta 24 saatligi
htcbnbn ikincikez evet gebelikte protein kaçağına bağlı artan birşeymiş, Rabbim tez zamanda hepimize şifa versin inşallah.
htcbnbn fadimeinci bıraktırdılar canım kullandırmıyolar , sadeve yatakta haraketsiz kalıyorum diye iğne vuruyorlar kan sulandırıcı